Klant tevredenheids score 96%

Beter Bed Academie

Opleidingen bij Beter Bed

Bij Beter Bed zijn we gedreven om meer dan gemiddeld te presteren. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen via een opleiding op maat. Door tegelijkertijd te leren én te werken, pas je de theorie direct toe in de praktijk. Daarnaast ontwikkelen we opleidingen samen met andere werkgevers, zodat onze mensen ook buiten de eigen organisatie kennis opdoen. Na afronding van de studie ontvang je een landelijk erkend diploma. Zo halen we het beste uit elkaar.

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden