Klant tevredenheids score 96%

Beter Bed

Tevreden klanten

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n negenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%! En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%!

Ga jij samen met ons voor 100%? Bekijk onze vacatures!

Dankzij tevreden medewerkers

Wij geloven dat we onze klanten pas 100% tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. Daar doen wij graag ons best voor. Bij Beter Bed kun je rekenen op een goed salaris, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellige werksfeer en de kans jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen. Zo halen we het beste uit elkaar!

Ga jij voor 100% Beter Bed?

Kan 'goed' volgens jou altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? Duik dan in onze vacatures en wellicht ga jij binnenkort samen met ons voor de volle 100%!

Bekijk alle vacatures

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden