Klant tevredenheids score 96%

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij

Sinds de oprichting begin jaren 80, kenmerkt Beter Bed zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Door het inkoopvoordeel voor onze 1200 winkels in Europa, zijn onze prijzen bovendien altijd scherp. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen.

Onze succesformule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten kiezen uit een brede collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Uiteraard in iedere denkbare stijl. We hebben ook unieke package-deals: een complete slaapkamer voor een speciale eenheidsprijs. Onze deskundige slaapadviseurs zorgen voor een persoonlijk en passend advies.

Voor de volle 100%

Op dit moment stellen negenhonderd enthousiaste medewerkers op kantoor, in de logistiek en in de winkels alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na de aankoop voortzetten, zitten we inmiddels op een klanttevredenheidsscore van meer dan 95%! Ons doel? Het bereiken van de volle 100%. Kom jij ons daarbij helpen? Kom erachter of jij geschikt bent om ons team te versterken via de 100% test.

7 grote geruststellingen

1. Wij hebben meer dan 1000 winkels in Europa, daardoor krijgt u de beste prijs-kwaliteitsgarantie 
Omdat wij meer dan 1000 winkels in Europa hebben, kunnen wij groot inkopen en daarmee grote kortingen bedingen bij de beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitsgarantie bieden.

2. Tot 100 dagen uitprobeergarantie op matrassen
Op het merk M Line kan de matras tot 100 dagen worden uitgeprobeerd en worden omgeruild. Voor de matrassen van het merk Beter Bed Select geldt in de regel 30 dagen uitprobeergarantie. Zie de algemene verkoopvoorwaarden van Beter Bed.

3. Meer dan 30 jaar deskundig advies en een uitstekende service
Beter Bed heeft al meer dan 30 jaar ervaring en expertise opgebouwd met het deskundig adviseren, verkopen en uitstekende service verlenen aan klanten.

4. Meer dan 95% van de klanten die we nabellen is tevreden
Wij benaderen 4 weken na levering al onze klanten (vanaf een aankoopwaarde van 250). Meer dan 95% geeft aan tevreden te zijn.

5. Alles wordt gratis geleverd én gemonteerd (exclusief Beter Bed Basic assortiment)
Alles wordt gratis thuisbezorgd en ook gratis gemonteerd. Alleen bij het assortiment onder het label Beter Bed Basic is montage uitgezonderd.

6. Standaard 2 jaar CBW-erkend garantie én tot 10 jaar in totaal extra Beter Bed garantie
De algemene 'CBW-erkend' garantie bedraagt 2 jaar. Daarnaast geeft Beter Bed op een ruime selectie matrassen nog een extra garantie die kan oplopen tot 10 jaar en krijgt u 25 jaar garantie op draad- en framebreuk bij pocketveermatrassen en boxsprings. Zie de algemene verkoopvoorwaarden van Beter Bed.

7. Altijd 30 dagen 'niet goed geld terug' garantie
Dit geldt voor aankopen vanaf 250. In het geval er iets mis is met uw aankoop, lossen we het altijd in alle redelijkheid op. De klant is bij ons immers altijd koning.

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden