Klant tevredenheids score 96%

Cultuur

Uitstekende sfeer

Ondanks de grootte van ons bedrijf, is Beter Bed een informele organisatie. Duidelijkheid staat voorop en een gezonde dosis humor is bij ons vanzelfsprekend. De sfeer is gemoedelijk en collegiaal. Dat blijkt ook uit de gezellige activiteiten, zoals het personeelsfeest, de sinterklaasviering en de kerstborrel. Ook organiseren we personeelskoopdagen. Onze producten zijn dan voor een spotprijs te koop voor medewerkers, hun familie en vrienden.

Kernwaarden

Iedereen heeft specifieke kwaliteiten. Door deze te bundelen gaan we bij Beter Bed met z’n allen voor de 100% tevredenheidsscore. Bepaalde competenties zijn hierbij extra belangrijk. Dit noemen we onze kernwaarden. Een medewerker van Beter Bed heeft dít standaard in zijn pakket:

  • Persoonlijk leiderschap: je neemt initiatief, bent zelfkritisch en altijd gefocust op het behalen van (bedrijfs)resultaten. Zoals die 100% klanttevredenheidsscore!
  • Ondernemerschap: jij ziet en benut zakelijke kansen en durft daar vol voor te gaan. Wie niet waagt, wie niet wint!
  • Betrouwbaarheid: vertrouwen in en van je omgeving is essentieel. Natuurlijk ga je respectvol met anderen om en communiceer je helder en effectief. We bouwen op elkaar.
  • Ambitie: jij bent een winnaar. 100% gedreven en tot op het bed gemotiveerd.

100% test

Op dit moment stellen bijna zevenhonderd enthousiaste medewerkers op kantoor, in de logistiek en in de winkels alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na de aankoop voortzetten, zitten we inmiddels op een klanttevredenheidsscore van 96%! Ons doel? Het bereiken van 100%.

Dit bereiken we alleen met mensen die voor de volle 100% gaan. Bedreven medewerkers bij wie 'goed' altijd net een beetje beter kan, die elke dag het beste uit zichzelf halen en bovendien overal kansen zien en benutten. Kom erachter of jij geschikt bent om ons team te versterken via de 100% test.

Doe de 100% test!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden