Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Administratie

Ben jij een administratief wonder? Neem jij jouw verantwoordelijkheid en staat bij jou de (interne) klant voorop? Word dan onze nieuwe:

 

Medewerker Finance (fulltime)

 

Euro’s, euro’s en euro’s

Als medewerker finance controleer en beheer je onze uitgaande en inkomende geldstromen. Zo doe je factuurcontrole, boek je facturen in, hou je je bezig met zowel debiteuren- als crediteurenbeheer en verzorg je nationaal en internationaal betalingsverkeer. Ook het maandelijks controleren van balansen en winst-en-verliesrekeningen is aan jou besteed. Dit alles gaat je goed af omdat je met succes een financiële of administratieve hbo-opleiding hebt afgerond en al wat ervaring hebt met MS Office en SAP.

 

Zelfstandige communicator

Klanten en leveranciers bellen voor het maken van financiële afspraken. Het proces in de gaten houden, knelpunten hierin signaleren en verbetervoorstellen aandragen. Dankzij jouw verantwoordelijkheidsgevoel, accuratesse en oog voor groepsprocessen ben jij de aangewezen persoon om in ons team te hebben. Je spreekt collega’s gemakkelijk en duidelijk aan, waarbij een gezonde dosis humor jou niet vreemd is.  Samen met ons wil jij je elke dag ontwikkelen. Van goed beter maken. Of beter gezegd ’t beste. Dat is waar met z’n allen voor gaan.

 

Medewerker Finance

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren finance-professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden