Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Administratie

Senior Business Analist

 

Ben jij een kei in data analyses? Hebben we het over jou als je de woorden analytisch, coach en teamplayer hoort? Spreekt Agile werken jou aan? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

Wat kun jij verwachten?  
Als Senior Business Analist lever je een belangrijke bijdrage aan het verder vormgeven van onze data driven organisatie. Jij inventariseert en achterhaalt de interne informatiebehoefte. Daarnaast zorg je ervoor dat de beschikbare data wordt geanalyseerd en dat er optimale beslissingen gemaakt worden. Je maakt betrouwbare rapportages en dashboards die relevante drijfveren van de winstgevendheid door de hele organisatie inzichtelijk maken.

Door jouw scherpe analyses ben je een onmisbare sparringpartner voor de business. Agile werken is voor jou niet vreemd en daarnaast draai jij je hand niet om voor het coachen en begeleiden van jouw collega’s op de afdeling Business Control.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal HBO niveau, bij voorkeur een bedrijfs(informatie)kundige achtergrond
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied Business Intelligence
 • Kennis van gangbare BI tools zoals SAP Business Objects Suite
 • Ervaring met coachen en aansturen van collega’s
 • Teamplayer met een data driven mindset, een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en een sterk analytisch denkvermogen

 

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Korting op al onze bedden en matrassen
 • Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen
 • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen

Interesse?
Is dit jouw droombaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. En wie weet tot snel!

Senior Business Analist

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden