Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Category Management

Wil jij meer uren en uitdaging als parttime administratief medewerker? Heb je affiniteit met systemen en wil je de organisatie adviseren met jouw opgedane kennis en ervaring? Wil je je carrière een boost geven? Dan willen we graag met jou in contact komen.

Op onze afdeling Category Management verzorgen we product- en assortimentsanalyses, folderacties en instore activiteiten. Dit is de basis van ons succesvolle assortiment.  We hebben hierbij veel contact met  leveranciers en verschillende afdelingen binnen Beter Bed. Onder Category Management valt ook Product Data. Zij richten zich op de productregistratie in ons ERP systeem (SAP) en Product Informatie Management (PIM) – systeem, de interne communicatie rondom nieuwe en bestaande producten.

Voor de afdeling Product Data zijn wij op zoek naar een fulltime (37 uur):

Commercieel administratief medewerker

Als Commercieel administratief medewerker houd je je bezig met het beheren van product data in ons PIM systeem. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het gehele artikelbestand en zorg je dat zowel onze filialen, de eigen websites maar ook onze online partners (Wehkamp, Fonq en Bol.com) voorzien worden van de juiste product data. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het infaseringsproces waarbij je het product begeleidt vanaf het moment dat het voor het eerst in het  systeem wordt opgevoerd totdat het showroom model in het filiaal is opgesteld, of het artikel op de gewenste website wordt vertoond. Voor diverse afdelingen ben jij de spin in het web. Jouw kennis en accuratesse zorgen ervoor dat Beter Bed de juiste service kan verlenen aan onze klanten.

Wat neem je mee?
We komen graag met je in contact als je MBO/HBO niveau hebt. Je hebt al enige ervaring met een ERP pakket en begrijpt het werken met PIM. Je bent verantwoordelijk, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, enthousiast en accuraat. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een toegevoegde waarde op ons team en bent in staat om ook verder te denken dan je eigen afdeling. Je ziet oplossingen in plaats van problemen en helpt graag mee om vanuit jouw expertise van Beter Bed een nog betere organisatie te maken.

Wat bieden we jou?
Werken bij Beter Bed is gewoon leuk! De familiaire cultuur zorgt ervoor dat iedereen support levert omdat we weten waar we het voor doen. Je krijgt een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Hiervoor hebben we ook onze eigen Beter Bed Academie waar je meer dan 500 online cursussen kunt volgen. Je werkt in een team van professionals die je graag ondersteunen in wat er moet gebeuren. Je ontvangt bij ons een goed salaris afgestemd op opleiding, ervaring en toegevoegde waarde, een 37-urige werkweek, een goede pensioenregeling en flexibiliteit in de uitvoering van je werkzaamheden. Collectiviteitskorting, leuke presentjes (gewoon omdat we onze mensen waarderen) en korting op ons eigen assortiment.

Over werken bij Beter Bed

Werken bij Beter Bed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van slapen. Een succesvolle, groeiende onderneming waarin we samen werken in een open en resultaatgerichte omgeving. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën met aandacht voor ieders ontwikkeling én veel gezelligheid. Wil jij samen met ons bouwen aan onze succesformule en het verschil maken om onze klanten iedere dag beter te laten slapen?

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd en in de jaren die volgden groeiden we uit tot toonaangevende slaapspecialist voor de beste rust- en slaapbeleving. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment creëren we voor iedereen de beste rust- en slaapbeleving. Dag en nacht.

Dit doen we dagelijks samen met ruim 1100 collega’s vanuit 90 winkels in Nederland en België, 3 distributiecentra en het hoofdkantoor in Uden. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én anderen halen en waar altijd ruimte is voor meer talent. Want ambitieuze plannen, die hebben we genoeg.
Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature.

Commercieel administratief medewerker

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden