Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Customer Experience

Ben jij erop gebrand om de verwachtingen van de klant te overtreffen? Streef jij net als Beter Bed naar 100% klanttevredenheid? Lees dan snel verder!

Medewerker Klantenservice

Als medewerker Klantenservice draag je actief bij aan de snelle afhandeling van vragen of klachten van klanten. Je draagt bij aan de perfecte service van Beter Bed. Het betreft een uitdagende functie voor langere tijd. De werktijden zijn flexibel, tussen de 18 en 37 uur per week.

Wat je precies voor elkaar krijgt:
Op de afdeling Customer Experience wordt gezorgd voor een juiste en tijdige afwikkeling van vragen en klachten via e-mail, telefoon en chat. Of het nu gaat om een bestelling, levering of vragen over de montage van een ledikant; als Klantenservice medewerker zorg jij er voor dat iedereen met een gerust gevoel onder de wol kruipt. 

Verder ben je in staat om tijdens een service gesprek verkoopsignalen bij de klant te herkennen en je commerciële talent in te zetten. Jij voelt feilloos aan wat de behoefte van een klant is. Je informeert en adviseert de klant over de producten én weet een servicevraag om te zetten naar sales. Van koude acquisitie is overigens geen sprake. De functie is uitdagend, doordat veelal aan een stuk door wordt gebeld en snel moet kunnen schakelen. 


Wat we vragen:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Minimaal 1 jaar ervaring met klantcontact, bij voorkeur telefonisch;

  • MBO/HBO denk- of werkniveau;

  • Ervaring met zakelijke chat is een pré;

  • Je bent flexibel. De afdeling is momenteel bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.45 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur;

  • Om jou goed in te kunnen leren word je de eerste twee á drie weken vier fulltime dagen ingepland. Dit betreft de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 


Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen!


Reageren:
Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de sollicitatiebutton! 

 

 

Medewerker Klantenservice

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden