Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Customer Service

Alles voor blije klanten? Weet jij goed steeds weer om te buigen naar beter?

Op ons kantoor in Uden hebben wij plek voor jou als:

Manager Customer Service (fulltime)

Team- en procesbouwer

We hoeven jou niet uit te leggen dat het belang van klanttevredenheid steeds groter wordt. Jij bouwt op eigen initiatief aan het optimaliseren en professionaliseren van je team en de processen op de afdeling. Daarnaast stuur je op KPI’s en klantfeedback. Je coördineert onderzoek, maakt de klantbeleving inzichtelijk en doet gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen. Als leidinggevende met hbo-denkniveau heb je al een paar jaar ervaring. Ook met CRM-systemen, chatboxen en social monitoring kun je goed overweg en van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van callcenters, zoals chatbots, word je enthousiast. Ja, aan jou kunnen we de leiding over ons Klant Contact Center wel overlaten.

Samen beter

Ga je voor de klant of voor Beter Bed? Het enige juiste antwoord is: voor allebei. Je bent er voor en komt op voor de individuele klant, met tegelijkertijd het bedrijfsbelang in het achterhoofd. Richting directie heb je een adviserende en budgetverantwoordelijke rol, richting je medewerkers een coachende en voor je collega managers in het MT ben jij de pro-actieve ondernemer die het voorbeeld geeft door te doen. Je legt verbindingen tussen organisatie- en afdelingsdoelstellingen en vertaalt dit naar operationele kaders voor je eigen afdeling en medewerkers. Verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen, verandermanagement en nauwkeurigheid zijn woorden waarbij jij je aangesproken voelt. 

Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn binnen een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een professioneel en resultaatgericht team, in een open en gezellige omgeving. Naast een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, krijg je volop ontwikkelkansen binnen de organisatie.

Interesse?

Hebben we het over jou? Solliciteer dan via de button en wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden