Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Customer Service

Ben jij erop gebrand om de verwachtingen van de klant te overtreffen? Streef jij net als Beter Bed naar 100% klanttevredenheid? Lees dan snel verder!

Als medewerker Customer Service draag je actief bij aan de snelle afhandeling van vragen of klachten van klanten en daarmee aan de perfecte service van Beter Bed. Het betreft een uitdagende functie voor langere tijd. De werktijden zijn flexibel, tussen de 18 en 37 uur per week.

Medewerker Customer Service

Wat je precies voor elkaar krijgt:
Op de Customer Service afdeling wordt gezorgd voor een juiste en tijdige afwikkeling van vragen en klachten via e-mail, telefoon en chat. Of het nu gaat om een bestelling, levering of vragen over de montage van een ledikant; als Customer Service medewerker zorg jij er voor dat iedereen met een gerust gevoel onder de wol kruipt. 

Verder ben je in staat om tijdens een service gesprek verkoopsignalen bij de klant te herkennen en je commerciële talent in te zetten. Van koude acquisitie is overigens geen sprake. De functie is best intensief, je wordt veelal aan een stuk door gebeld en moet snel kunnen schakelen. 


Wat we vragen:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Minimaal 1 jaar ervaring met klantcontact, bij voorkeur telefonisch;
  • MBO/HBO denk- of werkniveau;
  • Ervaring met zakelijke chat is een pré;
  • Je bent flexibel. De afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur;
  • Om jou goed in te kunnen leren word je de eerste twee á drie weken vier fulltime dagen ingepland. Dit betreft de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 


Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen!


Reageren:
Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de sollicitatiebutton! 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden