Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Customer Service

 Wil jij een spil zijn in de ontwikkeling van omni-channel bij de grootste slaapkamerspecialist van Nederland? Weet jij wat het is om de klant voorop te zetten en mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze afdeling Customer Service zit namelijk te springen om een ervaren fulltime:

Teamleider Customer Service

Ondernemer binnen de onderneming Als geen ander weet jij dat het in een tijd met ongekende mogelijkheden een uitdaging is de focus op klanttevredenheid te houden. Je bent niet bang om te experimenteren en denkt in oplossingen. Hoe optimaliseren we de processen en contactkanalen? Hoe gaan we omni-channel verder ontwikkelen en uitvoeren? Dankzij jouw HBO denkniveau, commercieel inzicht en relevante ervaring, ben je in staat alle KPI’s neer te zetten en naast een servicegerichte focus de afdeling te laten ontwikkelen op commercieel gebied. Het aanleveren van scherpe analyses aan de hand van rapportages is voor jou een vanzelfsprekendheid. De verantwoordelijkheid die bij de functie hoort, schrikt je niet af. Sterker nog: je raakt erdoor geïnspireerd en ziet het als uitdaging je team te motiveren en zelfstandiger te maken en de klantverwachting continu te overtreffen. Ben jij degene die onze klanttevredenheidscijfers van 9,2 en 9,4 nóg verder omhoog krikt?


Sparring partner, coach en leider in één
Hoe druk het ook is, je straalt daadkracht en energie uit, zowel ex- als intern. Je onderneemt actie om doelen te halen en waar nodig bij te sturen. Voorzie je problemen of heeft een teamlid hulp nodig? Worden actiepunten opgevolgd of moet er een beslissing genomen worden? Je pakt alles op door jouw proactieve en resultaatgerichte houding. Je werkt direct samen met afdelingen als Marketing, Merchandise Planning, E-commerce en Logistiek en neemt eventueel deel aan discipline-overstijgende projecten. Zowel andere leidinggevenden als je eigen medewerkers lopen graag bij je binnen voor een potje sparren. Aangezien we internationaal ook actief zijn, is het mooi meegenomen dat je ook nog eens Frans en Duits spreekt.


Join a winning team
Werken voor de formules Beter Bed en Beddenreus betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is volop ruimte voor initiatieven en ideeën, wat jou goed uitkomt want daar zit je vol mee. Je komt te werken in een open, directe en resultaatgerichte omgeving in een betrokken en gezellig team. De afdeling Customer Service bestaat uit een Front Office en Back Office en telt zo’n 50 medewerkers, exclusief twee teamleiders en een assistent teamleider. Samen zorgen jullie voor slimme oplossingen en continue vernieuwing. Want waarom in je eentje werken als het samen beter kan?


Enthousiast geworden?
Stuur dan een e-mail met motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden