Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling Personeel & Organisatie. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!


Afdeling E-commerce

Als dé beddenspecialist bieden we ook online de beste rust voor de scherpste prijs. De afdeling E-commerce beheert en optimaliseert onze online verkoopkanalen: beterbed.nl en de shop-in-shop bij wehkamp.nl. In samenwerking met onder andere Marketing, Inkoop en ICT beheren wij het assortiment, de content, de online marketing en de verkoopacties. Door de snelle ontwikkelingen en de talloze uitdagingen sus je hier nooit in slaap.

 

Bekijk alle vacatures

Vacatures

Stagiaire Marketplaces
Locatie:
Uden 
Aantal uren:
37,5 
Werkdagen:
Bekijk vacature
Webanalist
Locatie:
Uden 
Aantal uren:
37 
Werkdagen:
Bekijk vacature

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden