Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

De afdeling E-commerce is primair verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelen via de webshops van de formules Beter Bed en BeddenReus. Daarnaast worden andere doelgroepen bereikt via de shop-in-shops bij Wehkamp, Bol.com en fonQ. Het E-commerce team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle digitale verkoopkanalen. Dit varieert van assortiment, content, online marketing campagnes tot verkoop bevorderende acties in nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing, Inkoop, Voorraadbeheer en ICT. Naast het beheer van de huidige, digitale verkoopkanalen staat de afdeling voor talloze uitdagingen die goed gecoördineerd moeten worden. Voor de afdeling E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Back-end Developer

 

De functie:

Als Back-end Developer ontwerp, programmeer, test en implementeer je nieuwe toepassingen voor het E-commerce platform. Je werkt graag met Microsoft technologie en programmeert in C# met Visual Studio (en plug-ins zoals ReSharper en NCrunch).

Je werkt graag in een state-of-the-art omgeving in een professioneel team van back-end en front-end developers dat ontwikkelt volgens Agile/Scrum methodieken.

Je laat de voorkant graag over aan een front-end developer, maar hebt wel de capaciteit om hieraan bij te dragen.Je vindt het uitdagend om te experimenteren met verschillende tools en juicht innovatie toe. Je wilt continu bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Je levert graag kwaliteit en levert daarom schaalbare en goed gestructureerde code op die geschikt is voor geautomatiseerde tests en voert reviews uit op code van je collega’s.

 

Wij verwachten van kandidaten:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Uitgebreide ervaring in een Microsoft.Net omgeving met C#
 • Programmeren in Visual Studio met ReSharper
 • Ervaring met het ontwikkelen van MVC-applicaties
 • Het naadloos kunnen integreren van externe systemen in jouw applicatie
 • Kennis van SQL Server
 • Kunnen werken met SCM-systemen zoals GIT
 • Ervaring met CI/CD via TeamCity en Octopus Deploy
 • Pre: Kennis van Microsoft Azure
 • Pre: Ervaring met E-commerce platformen
 • Pre: Kennis van Agile/Scrum methodieken en practices
 • Je kunt zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren en goed samenwerken in een team, waarin je kennis deelt met je collega’s.
 • Je werkt met state-of-the-art technieken en volgt daarom met passie alle ontwikkelingen op je vakgebied.
 • Daarnaast staat duidelijkheid bij jou voorop, maar is er ook plaats voor een gezonde dosis humor!


Aanbod:

 • Een dynamische, uitdagende functie waar ruimte is voor persoonlijke visie en ontwikkeling.
 • Een open, nuchtere, gedreven en resultaatgerichte organisatie.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Kijk hiervoor op http://www.werkenbijbeterbed.nl/arbeidsvoorwaarden.html

 

Interesse?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina.

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden