Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

De afdeling E-commerce is primair verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelen via de webshops van de formules Beter Bed en BeddenReus. Daarnaast worden andere doelgroepen bereikt via de shop-in-shops bij Wehkamp, Bol.com en fonQ. Het E-commerce team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle digitale verkoopkanalen. Dit varieert van assortiment, content, online marketingcampagnes tot verkoop bevorderende acties in nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing, Inkoop, Voorraadbeheer en ICT. Naast het beheer van de huidige, digitale verkoopkanalen staat de afdeling voor talloze uitdagingen die goed gecoördineerd moeten worden. Voor de afdeling E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Cloud Engineer

Wat ga je doen?

 • Beheren van de:
  • hostingomgeving Azure voor DTAP e-commerce platform
  • buildsservers (momenteel wordt TeamCity gebruikt)
  • SCM voor developers (momenteel wordt Bitbucket on-premise gebruikt (GIT))
  • deployment systemen (momenteel wordt Octopus Deploy gebruikt)
  • systemen tussen website en BizTalk (momenteel nginx)
 • Je bent daarnaast bezig met proactief beheer
 • Metrics om het platform te monitoren, analyseren en uit te breiden indien hier gaten in zitten (momenteel wordt Datadog gebruikt)
 • Logs van applicatie organiseren en monitoren (momenteel wordt SEQ gebruikt)
 • Tot slot ben je verantwoordelijk voor beheersing kosten Azure en schaal je (preventief) op bij (mogelijke) pieken.

 

Wie we zoeken?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 5 -7  jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Uitgebreide ervaring met Microsoft Azure
 • Dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren en goed kunt samenwerken in een team, waarin je kennis deelt met je collega’
 • Daarnaast staat duidelijkheid bij jou voorop, maar is er ook plaats voor een gezonde dosis humor

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Cloud Engineer

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden