Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Ben jij een topper op het gebied van content en op zoek naar een leidinggevende rol? 

Voor het Beter Bed Content team zijn we op zoek naar een nieuwe teamlead. Wie zoeken we? Allereerst iemand die heel leuk is! We gaan namelijk voor het leukste team van Nederland en zoeken iemand die hetzelfde doel heeft. Enthousiast? Lees dan snel verder:

 

Content Coördinator 

Het Content team bestaat uit een jong en ambitieus team van content specialisten, een copywriter, crm marketeer en social marketeer. Samen met jouw team werk jij aan het doorvertalen van actiecampagnes, het creëren van product content & productvideo’s en focus je op SEO, Social Media en E-mailmarketing.

Beter Bed wil Nederland helpen gezonder te worden door beter te slapen. Daar kun jij onderdeel van worden en we hebben nog heel veel ideeën om samen met jou uit te rollen!

 

Wat ga je doen?  

 • Aansturen van het Content team natuurlijk! Jij bent spreekbuis van het team naar de rest van de organisatie en faciliteert het team zodat het goed kan presteren.
 • Beheren van de projectplanning van het team in tools zoals Trello. Maar ook het budgetbeheer, want leuke en effectieve dingen maken kost ook geld.
 • Meedenken over de online marketingstrategie?  Jij zit vol ideeën hoe je richting en sturing geeft om de marketingdoelstellingen van Beter Bed te realiseren.

 

 Wie ben jij?

 • Jij bent een echte people manager en hebt 2-3 ervaring als leidinggevende;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Jij steekt graag lekker je handen uit de mouwen om gas bij te geven;
 • Je brengt structuur en bent commercieel gedreven. De kraan moet natuurlijk ook lopen.

 

Waar word jij blij van?

 • Het leukste team, een goede sfeer waarbinnen hard gewerkt wordt
 • Uitdagende nieuwe ontwikkelingen
 • Succes in je werk
 • Een prima salaris
 • Toegang tot de Beter Bed Academie waar jij meer dan 500 online cursussen kan volgen
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

 

En we zijn natuurlijk ook gewoon realistisch. Het leukste team betekent ook gewoon dat er een stevige (maar gezonde) werkdruk ligt, prioriteiten soms snel kunnen wisselen, dat je intern soms moet knokken om je doelen te behalen en dat je soms aan de rem moet kunnen trekken als anderen te hard willen, dat een “can do” mentaliteit belangrijk is waarbij je naar oplossingen zoekt die soms eerst onmogelijk lijken. We zijn graag eerlijk, het is een pittige maar erg leuke baan.

Natuurlijk hoef jij ook niet perfect te zijn, dat zijn wij ook niet. Maar als je in de buurt van het bovenstaande komt willen we graag met je kennismaken! Dus reageer snel en we gaan eerst eens een virtueel koffietje drinken. Tot snel?  

“Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld”

Content Co÷rdinator

#BeterBed

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden