Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

De afdeling E-commerce is primair verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelen via de webshops van de formules Beter Bed en BeddenReus. Daarnaast worden andere doelgroepen bereikt via de shop-in-shops bij Wehkamp, Bol.com en fonQ. Het E-commerce team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle digitale verkoopkanalen. Dit varieert van assortiment, content, online marketingcampagnes tot verkoop bevorderende acties in nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing, Inkoop, Voorraadbeheer en ICT. Naast het beheer van de huidige, digitale verkoopkanalen staat de afdeling voor talloze uitdagingen die goed gecoördineerd moeten worden. Voor de afdeling E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Content Specialist

 

Heb jij oog voor detail? Ben jij communicatief vaardig en heb jij kennis van SEO, online marketing en web analytics? Spreekt projectmatig werken jou aan? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

Wat kun jij verwachten?

Je bent verantwoordelijk voor de content van de website/ webshop en je houdt je in deze rol bezig met het coördineren van de productdata en het verzorgen van content voor de website/ web shop vanuit een klantgericht perspectief.

Met de juiste relevante woorden en vanuit de nieuwste inzichten, trends en laatste technieken, verhoog jij het organische bezoekersaantal van de website en zorg je er voor dat een hogere positie in de zoekmachine ranking wordt bereikt. Je hoeft uiteraard niet alle content zelf te schrijven. Jij weet als geen ander welke criteria belangrijk zijn om gevonden te worden en deelt deze kennis met de content- /communicatie specialisten zoals een copywriter.

 

Wat verwachten wij van jou?

* Afgeronde HBO-opleiding, studierichting journalistiek, marketing, commerciële economie of e-commerce.
* 1-4 jaar ervaring in e-commerce, richting datamanagement/ content management.
* Ervaring met CMS en ERP-systemen is een pré.
* Kennis van SEO, E-Marketing, web analytics, content management, datamanagement en web trends.
* Affiniteit met social media.
* Ervaring in een (web)omgeving en sterke projectmanagementvaardigheden.
* Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we jou?

* Een marktconform salaris.
* 25 vakantiedagen.
* Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.
* Korting op al onze bedden en matrassen.
* Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen.
* Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen.

Interesse?

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via werkenbijbeterbed.nl!

Content Specialist

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden