Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

E-commerce Category Manager

  

Voel jij je volledig verantwoordelijk voor de online verkoop? Ben jij zowel technisch als commercieel ingesteld? Ben je klantgericht? Kun je goed samenwerken in een team? Je bent toe aan een nieuwe stap? En durf je te experimenteren in een retailomgeving? Dan ben jij de collega die we zoeken!

In de rol van E-commerce Category Manager ben je verantwoordelijk voor de prestaties en de verdere ontwikkeling van een categorie. Je stuurt aan op voortdurende verbetering van de propositie en de commerciële resultaten. Dat doe je door het optimaliseren van de marketing, ontwikkelen van het assortiment en het optimaliseren van de winkelervaring . Jij maakt het verschil!

 

Wat je precies voor elkaar krijgt:

 • Je bent P&L verantwoordelijk voor een online assortiment van een specifieke productgroep en je realiseert de omzet- en margedoelstellingen.
 • Je werkt strategische plannen uit voor de categorie en vertaalt dit naar heldere doelen en KPI's.
 • Op basis van dashboards & KPI's stuur je de dagelijkse resultaten van de webshop en conversie cijfers bij. Dit doe je via een hele hands-on benadering zoals dagelijks bijsturen van online cross- en up-sell mogelijkheden.
 • Je coördineert on- en offline marketingactiviteiten samen met de marketingafdeling. Je zet hiervoor het marketingbudget optimaal in.
 • Het voortdurend verbeteren van de webshop conversie en klantpropositie door assortiments- en productontwikkeling, op basis van inzichten uit de cijfers.

 

Hoe je dat voor elkaar krijgt:

 • Dankzij jouw afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting.
 • Je minimaal twee jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Je ondernemend, commercieel, communicatief vaardig, resultaatgericht bent en je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen.
 • Doordat je intensief contact onderhoudt met leveranciers en denkt in online kansen. Jij weet welke merken we nodig hebben om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Je bent in staat het assortiment  uit te breiden in samenwerking met de Marketing afdeling (o.a. nieuwe producten).
 • Door leveranciersmanagement zoals inkooptaken, onderhandelingen, jaarafspraken maken en promoties te bedenken en in te voeren.
 • Doordat je thuis bent in de techniek (o.a. e-commerce platformen, koppelingen en ERP-systemen).

 

Wat we geven:

 • een marktconform maandsalaris.
 • 25 vakantiedagen.
 • reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.
 • korting op al onze bedden en matrassen.
 • een baan bij een beursgenoteerd, internationaal bedrijf.
 • de vrijheid jezelf te ontwikkelen.
 • jonge en (echt!) leuke collega’s.
 • de bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellebogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik je je doelen.

 

Over Beter Bed

Als je bij Beter Bed werkt, dan combineer je het beste van twee werelden. Eén: je hebt een baan bij een internationaal en beursgenoteerd bedrijf. Een kanjer van een retailbedrijf dat hard op weg is om een succesvol omni channel-bedrijf te worden. Twee: je geniet van een fijne werksfeer op zowel het hoofdkantoor in Uden als in de winkels. En dat geldt natuurlijk ook voor onze distributiecentra in Uden, Nieuw Vennep en Hoogeveen. 

 

Beter Bed in cijfers: 1000 leuke medewerkers, 80 filialen in Nederland, internationaal meer dan duizend winkels en héél erg veel tevreden klanten. Wil je meer informatie over Beter Bed? https://www.beterbed.nl/content/over-beter-bed.do

 

Reageren

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via werkenbijbeterbed.nl.

E-commerce Category Manager

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden