Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Marketplaces Specialist

Heb jij ervaring of grote interesse in werken met marketplaces zoals Bol.com en Amazon? Ben jij ondernemend, resultaatgericht, volhardend en wil jij bijdragen aan een snel groeiende business? Dan is deze job wellicht iets voor jou! Marketplaces spelen een steeds dominantere rol binnen e-commerce. Beter Bed heeft volle aandacht voor deze ontwikkeling en zoekt ter uitbreiding van het team een enthousiaste collega die ons helpt de snel groeiende business verder uit te breiden en onze Marketplace activiteiten verder te professionaliseren.

 Het gaat om een rol binnen onze E-commerce & Online Marketing afdeling waarin je brede ervaring opdoet met alle aspecten van E-commerce. Je rol draait primair om het commercieel managen van de aanwezigheid van Beter Bed op de verschillende platformen. Even zo belangrijk is zorgen voor tevreden klanten en hoge reviewcijfers in samenwerking met Customer Service, Logistiek, Assortimentsbeheer, Productinformatie team, Contentcreatie team, IT en Digital partner agencies. De Marketplaces waar Beter Bed op dit moment actief op is zijn Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq en Wehkamp.

 Wat ga je doen?

-   Coördineren van juiste pricing, acties en collectie bij Marketplaces

-    Listen van producten

-    Kanaal specifieke content optimalisatie

-    Optimaliseren van processen m.b.t. content/productdata

-    Verrijken en mappen van producten in integrator tools

-    Runnen van dagelijkse operatie rondom online retailers en marketplaces

-    Ondersteunen bij realisatie van strategische projecten in samenwerking met interne en externe stakeholders.

 Je profiel

-   Minimaal 1-3 jaar werkervaring binnen e-commerce en affiniteit met marketplaces

-   Online marketing kennis EN ERVARING (SEO, SEA)

-   HBO/WO werk- en denkniveau

-   Doorzetter en resultaatgericht

-   Zelfstandig en ondernemend

 Wij bieden:

-     Marktconform salaris

-     De vrijheid jezelf te ontwikkelen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-     Korting op al onze bedden en matrassen

-     Jonge en (echt!) leuke collega’s.

-     De bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellebogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik je je doelen.

Marketplaces Specialist

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden