Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Om te presteren is slapen noodzakelijk. Tegenwoordig hebben we allerlei innovaties om de kwaliteit van slapen te verhogen. Ook is de inrichting van de slaapkamer steeds belangrijker geworden. Beter Bed is al meer dan een kwart eeuw een begrip. Naast dat Beter Bed met de winkels de marktleider is in de Benelux bedienen we via online een sterk groeiende doelgroep. Wij zoeken daarom een Online Marketeer die mede-verantwoordelijk wordt voor performance groei en optimalisatie.

 

Online Marketeer (SEA Specialist)

 

Een kijkje in onze organisatie
De organisatie is een voorloper op het gebied van omnichannel transformatie door de integratie van data. Hierin maakt Beter Bed omnichannel journeys die seamless zijn. Omdat digital meer dan ooit een belangrijke pijler is in de organisatie, is er een groot team van specialisten waarmee je samenwerkt. Met collega’s realiseer je door middel van een ondernemende mindset de verdubbeling in online omzet. De cultuur kenmerkt zich door nuchter, gedreven en energiek.


Waar stap je in als Medior Online Marketeer? 
Een bedrijf waarin een sterke groeiambitie is op het gebied van online omzet. Een belangrijk onderdeel is dan ook de samenwerking met de bureaus. Jij beweegt daar tussenin qua tactiek en operatie. Je hebt een grote verantwoordelijkheid om de juiste traffic naar de site en de winkels te genereren. Op dit moment zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het verbeteren van de performance kanalen waarbij je meedenkt en spart over de strategie van online. Je krijgt energie van ROAS, POAS, ROPO, Attributie modellen, Smart Shopping, Datastudio, et cetera, et cetera; 
 • Samenwerking met de campagnemanager voor een optimale omnichannel campagne flow. Daarin brengen jullie door middel van personalisatie de juiste boodschap over verschillende kanalen over;
 • Samenwerken met de Senior online marketeer.

Wie ben jij? 

 • Een eerste brede online marketingkennis (SEA, Display, etc) voor het uitbouwen van de digitale strategie over alle (online) kanalen, met een sterke nadruk op performance.
 • Sterke persoonlijkheid (ownership nemen), goed in staat het overview te houden en flexibel om in een snel wisselende werkomgeving te kunnen presteren;
 • Willen winnen. Blij worden van de groei (zowel persoonlijk als qua omzet) en resultaten. Maar ook de impact van de vele micro-optimalisaties geven je energie.
 • Goede communicatieve vaardigheden, commerciële instelling en gezonde drive om het maximale uit jezelf te halen. Waarbij je samen met het team de doelstellingen realiseert.

Wat bieden we jou?
Er is veel ambitie aanwezig in de organisatie. Hierdoor is er veel gelegenheid om verder te denken dan alleen de performance kant. Naast de arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte om mee te denken met andere onderdelen van marketing. Daarbij bieden ze veel interessante extra’s:

 • Marktconform salaris en de mogelijkheid snel door te ontwikkelen;
 • Mogelijkheid voor thuiswerken;
 • Een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Personeelskorting op het assortiment zodat je iedere ochtend weer goed uitgeslapen en vol energie bent;
 • Ruimte om echt resultaat te bereiken. Je hebt een ondernemende instelling en een visie die je graag wilt uitrollen. Deze onderneming geeft kansen aan mensen die de lead pakken.

Online Marketeer (SEA Specialist)

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden