Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

De afdeling E-commerce is primair verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelen via de webshops van de formules Beter Bed en Beddenreus. Daarnaast worden andere doelgroepen bereikt via de shop-in-shops bij Wehkamp, bol.com en fonQ. Het E-commerce team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle digitale verkoopkanalen. Dit varieert van assortiment, content, online marketingcampagnes tot verkoop bevorderende acties in nauwe samenwerking met de afdelingen Marketing, Inkoop, Voorraadbeheer en ICT. Naast het beheer van de huidige, digitale verkoopkanalen staat de afdeling voor talloze uitdagingen die goed gecoördineerd moeten worden.

Voor de afdeling E-commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Stagiair E-commerce 

De functie:

 • Als stagiair E-commerce verricht je de dagelijkse operationele werkzaamheden op het gebied van webanalyse (meewerkstage).  
 • Je ondersteunt  het E-commerce team in het waarborgen van de juiste meting van de KPI’s.
 • Je analyseert afhaakmomenten van bezoekers en formuleert oorzaken, concrete actiepunten en hypotheses. En vervolgens zet je mede een A/B test op.
 • Je onderzoekt trends in bezoekersgedrag en marktontwikkelingen ten behoeve van conversie-optimalisatie.
 • Daarnaast werk je aan een project dat we in overleg samenstellen. Je rapporteert aan de webanalist, hij is tevens je stagebegeleider.

Wij verwachten van kandidaten:

 • Een opleiding richting marketing/management/commerce/communicatie (HBO/WO).
 • Een proactieve en ondernemende instelling.
 • Je bent open in je manier van communiceren, tactvol, pro-actief, zelfstandig, analytisch en je bruist van nieuwe ideeën.
 • Duidelijkheid staat voorop, maar voor een gezonde dosis humor is
  zeker ook plaats!

Aanbod:

 • Een dynamische, uitdagende functie waar ruimte is voor persoonlijke visie en ontwikkeling.
 • Een open, nuchtere, gedreven en resultaatgerichte organisatie.

 

Reageren
Interesse in deze functie? Reageer dan via de sollicitatie button, wie weet tot snel!

 

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden