Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Ervaring op doen binnen Marketplaces?

Stagiaire Marketplaces

Wil jij ervaring op doen binnen marketplaces, zoals Bol.com en Amazon? Ben jij ondernemend, resultaatgericht, volhardend en wil jij bijdragen aan een snel groeiende business? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Beter Bed is al vele jaren actief op verschillende platformen en heeft hierdoor de juiste ervaring die wij graag met je willen delen. Dit kan tijdens een zeer leerzame meewerkstage waarbij je commercieel meehelpt de business van Beter Bed te verbeteren.

 

Wat ga je doen?

Hierbij kun je denken aan on-site promoties inregelen, een concurrentie-onderzoek, prijs analyses opstellen en nog veel meer uitdagende e-commerce taken. Een prachtige kans voor jou om mee te draaien in een volwassen e-commerce team.
On-site gekeken en een beter idee? Reageer dan snel!

  

Wie zoeken we?

Je volgt een HBO of WO-studie, bij voorkeur in de richting van marketing, sales en/of communicatie en je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden.

Je bent een scherpe kracht die gevoel heeft voor e-commerce, interesse voor marketplaces en redeneert vanuit de klant. Combineer je schoolopdrachten met de wensen van Beter Bed en er onstaat een mooie win-win situatie!

  

Wat bieden we jou? 

  • Je inzet wordt beloond!

  • Goede begeleiding door ervaren e-commerce/marketplace specialisten.

  • Een marktconforme stagevergoeding van € 275,- bruto per maand

  • Oprecht leuke collega’s en een gezellig team!

Stagiaire Marketplaces

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden