Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van menselijk gedrag en commercie en hangt er een poster van Avinash Kaushik boven je bed? Kortom, ben jij iemand met een heldere visie op data, inzicht en actie?

 

Dan loop je vast warm voor onze vacature van webanalist (fulltime).

 

 

Webanalist (fulltime)

Data, data en nog eens data

Als webanalist vervul je een belangrijke rol in het E-commerce en Marketing team, want jouw dashboards en rapportages helpen ons onze klanten beter te begrijpen. Je analyseert data vanuit Google Analytics, interne tools (web & mobiele tracking, e-mail tracking, A/B tests) en server logs met SQL of andere tools. Dankzij je inzicht, afgeronde bachelor of master opleiding in kwantitatieve richting en relevante ervaring herken je gedragspatronen, leg je verbanden en vertaal je jouw bevindingen moeiteloos van platte data in een goede datastrategie en plan van aanpak. We geven je de kans de drijvende kracht te zijn achter onze transformatie naar een data driven omnichannel organisatie. Aan jou hem te grijpen. 


Teamwork please

Omdat niet iedereen jouw vak beheerst, weet je hoe je gecompliceerde data en modellen eenvoudig, aantrekkelijk en overtuigend presenteert. Je uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden, komen hierbij goed van pas. Je werkt samen met het BI team om data uit verschillende gegevensbronnen samen te brengen en bent binnen het E-commerce team verantwoordelijk voor tagging, tracking en het delen van resultaten. Je collega’s weten je te vinden om je Excel-vaardigheden, nauwkeurigheid, kritische blik en zeker ook voor een gezonde dosis humor! Samen gaan jullie voor het beste. Elke dag weer.

 

Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn binnen een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgericht team van ervaren e-commerce professionals, die stuk voor stuk experts op hun vakgebied zijn. Naast een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, krijg je volop ontwikkelkansen binnen de organisatie.

 

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden