Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > E-commerce

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van menselijk gedrag en commercie en hangt er een poster van Avinash Kaushik boven je bed? Kortom, ben jij iemand met een heldere visie op data, inzicht en actie?

Dan loop je vast warm voor onze vacature van:

Webanalist (fulltime)

Data, data en nog eens data

Als webanalist vervul je een belangrijke rol in het E-commerce en Marketing team, want jouw dashboards en rapportages helpen ons onze klanten beter te begrijpen. Je analyseert voornamelijk data vanuit Google Analytics. Daarnaast bekijk je analytics data in een breder perspectief door gebruik van andere tools en gegevensbronnen. Dankzij je inzicht, afgeronde bachelor of master opleiding in kwantitatieve richting en minimaal drie jaar relevante ervaring herken je gedragspatronen, leg je verbanden en vertaal je jouw bevindingen moeiteloos van platte data in een goede datastrategie en plan van aanpak. We geven je de kans de drijvende kracht te zijn achter onze transformatie naar een data driven omnichannel organisatie. Aan jou hem te grijpen. 

 

Teamwork please

Omdat niet iedereen jouw vak beheerst, weet je hoe je gecompliceerde data en modellen eenvoudig, aantrekkelijk en overtuigend presenteert. Je uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden, komen hierbij goed van pas. In je rol werk je nauw samen met andere specialisten zoals ontwikkelaars en ontwerpers binnen het E-commerce team. Je collega’s weten je te vinden vanwege jouw Excel-vaardigheden, nauwkeurigheid, kritische blik en zeker ook voor een gezonde dosis humor! Samen gaan jullie voor het beste. Elke dag weer.

 

Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn binnen een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgericht team van ervaren e-commerce professionals, die stuk voor stuk experts op hun vakgebied zijn. Naast een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, krijg je volop ontwikkelkansen binnen de organisatie.

 

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

 

Webanalist (fulltime)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden