Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Finance and Controlling


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

 

Assistent Controller Annette Wijnen: 

"Het is fijn werken in een leuk team."

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling HR. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!


Afdeling Finance & Controll

Op het hoofdkantoor van Beter Bed bevinden zich verschillende administratieve afdelingen. Zoals Operations Center, de afdeling Merchandise Planning en Finance en Controlling, de afdeling die alle financiële stromen beheert en het financiële resultaat optimaliseert. Ook controleren en administreren we hier alle orderstromen en zorgt de afdeling Planning Transport voor efficiënte bezorg- en serviceroutes. Verschillende taken, veel uitdagingen en nog meer voldoening.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via [email protected]

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden