Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Finance and Controlling

Ben jij een doorpakker en heb je affiniteit met financiën? Neem jij jouw verantwoordelijkheid en staat bij jou de (interne) klant voorop? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  

Medewerker Finance

Als medewerker Finance heb je een veelzijdige functie en beheer je onze uitgaande en inkomende geldstromen. Zo doe je factuurcontrole, boek je facturen in, hou je je bezig met zowel debiteuren- als crediteurenbeheer en verzorg je (inter)nationaal betalingsverkeer.  Ook ondersteun je diverse werkzaamheden ten behoeve van de in-en externe verslaglegging.

Wie ben jij?

  • Goed ontwikkeld cijfermatig inzicht, met oog voor detail en hoofdlijnen;
  • Een financiële of administratieve MBO+ opleiding.
  • Daarnaast ben je accuraat, zelfstandig, kritisch en initiatiefrijk, waarbij ook plaats is voor een gezonde dosis humor!
  • Wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan, dan willen wij jou graag in ons team!

 

Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen; en bij fulltime dienstverband ATV- dagen
  • Een pensioenregeling;
  • Personeelskorting op onze producten;
  • Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen;
  • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen. 

 

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Medewerker Finance

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden