Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > HR


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

 

HR Business Partner Angela Donkers: 

"Als je laat zien dat je ambitie hebt, dan zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen."

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling HR. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!  


Afdeling
HR

Wij geloven dat onze klanten pas 100% tevreden kunnen zijn, als onze medewerkers dat ook zijn. Dit is dan ook het streven van de afdeling HR. Onze klanten zijn alle medewerkers van Beter Bed. Wij vervullen een rol als adviseur voor alle medewerkers, ontwikkelen en verbeteren het personeelsbeleid en bewaken de wettelijke kaders. Beter Bed is een mensgericht bedrijf, en daar zijn wij trots op. 

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden