Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > HRBij de naam Beter Bed denk je natuurlijk aan bedden, maar wij zijn álles behalve slaapverwekkend! Zeker niet op de afdeling HR. Wij zijn volop in beweging en hebben veel gave projecten op de planning staan. Het  automatiseren van de HR administratie en het opzetten van een onboarding programma zijn projecten waar jij deel aan zal nemen. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te mogen ontwikkelen en draagt zorg voor het warme welkom van onze nieuwe collega’s.

Voor ons HR team zijn wij op zoek naar een parttime (36 uur):

 

HR Medewerker 

Wat ga je doen?
Als HR medewerker ben je in control van de volledige personeelsadministratie. Dankzij jou lopen de HR-administratie en -processen soepel en werken onze medewerkers met een tevreden gevoel binnen ons bedrijf. Vragen, telefoontjes en een berg (digitale) mutaties, jij regelt het! Daarnaast ondersteun jij je directe collega’s en leidinggevenden op het gebied van HR.  Je denkt actief mee aan het verbeteren van de HR processen op onze afdeling. Je rapporteert aan de HR directeur.

De functie bestaat onder andere uit:

  • Het verrichten van alle administratieve werkzaamheden bij in-, door- en uitstroom;
  • Het opstellen en initiëren van diverse rapportages;
  • Het verwerken van foutmeldingen en correcties in de tijdregistratie;
  • Deelname aan projecten


Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO- opleiding óf een afgeronde HRM–opleiding;
  • Je hebt affiniteit met HR en bent goed met getallen;
  • Je hebt een open houding in je manier van communiceren;
  • Je werkt nauwkeurig, stelt prioriteiten en bent discreet;
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving;
  • Kennis van SAP is een pré.


Join a winning team

Werken bij de afdeling HR betekent dat je onderdeel uitmaakt van een jong en gezellig team. Samen met negen collega’s ben jij het gezicht van de afdeling. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

Nieuwsgierig?
Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

HR Medewerker

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden