Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > HR

Learning & Development Specialist

(Fulltime)

 

Zit leren en ontwikkelen in jou? Ben jij dé ondernemende L&D Specialist die wij zoeken?

 

In de rol van Learning & Development Specialist maak je onderdeel uit van onze ambitieuze afdeling HR. Je gaat een trainings- en ontwikkelingsbeleid mee opzetten en uitvoeren. Jij bent degene die adviseert en ontwikkelt.  In deze rol sta je aan het begin van het optuigen van een lerende organisatie, waarbij bij Beter Bed Benelux onderwerpen als Succession Planning, Talent Development en de Beter Bed Academy op dit moment centraal staan. Dit jaar introduceren we Blended Learning in onze organisatie. Heb je hierin ervaring? Graag! Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de HR Directeur.Je bent een Specialist die het goede voorbeeld geeft en gemakkelijk kan schakelen tussen tactisch, strategisch en operationeel niveau.  Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom L&D Beter Bed Benelux.

 Wij bieden jou de kans om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van Beter Bed!


Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt een duidelijke visie op Learning & Development. Je komt met nieuwe ideeën voor leerplannen en je bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Mede door je persoonlijkheid weet je tijdens presentaties anderen mee te krijgen en te enthousiasmeren. 

 • Projectmatig werken en collega’s samenbrengen;

 • Verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en implementeren van de learning & development strategie en programma’s

 • Geven van persoonlijke begeleiding en coaching on the job gericht op persoonlijke doelen, competenties en opdrachten binnen het trainingstraject.  

   

Wie ben jij?

 • Je bent de afgelopen jaren nauw bezig geweest met Learning & Development

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding

 • Zeer sterk in projectmatig werken, je combineert het uitdenken van ideeën graag met het zelf uitvoeren van plannen;

 • Ervaring met het ontwikkelen van leerpaden inclusief blended trajecten en e-learnings;

 • Tot slot zijn de volgende kenmerken op jou van toepassing: creatief, resultaatgericht, proactief, overtuigend en verbindend;

 

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform salaris;

 • 25 vakantiedagen; en bij fulltime dienstverband Atv-dagen

 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop en mobiele telefoon;

 • Een pensioenregeling;

 • Personeelskorting op onze producten

 • Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen;

 • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen.

Learning & Development Specialist

Over Beter Bed Benelux

Denk je aan Beter Bed Benelux, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim 120 filialen en zo’n elfhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat de Benelux comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien?

 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden