Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > HR

Ben jij een HR Business Partner gespecialiseerd op de gebieden employer branding, recruitment en talentmanagent? Kunnen wij je wakker maken voor deze uitdagende functie?  Reageeer snel en misschien word jij onze nieuwe 

 

Recruiter Business Partner

Beter Bed is al ruim 35 jaar een expert in slapen. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en ook al zijn we inmiddels beursgenoteerd, we werken nog steeds als een familie samen. Gedreven door onze passie om de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk te maken. 

Als je bij Beter Bed werkt, dan combineer je het beste van twee werelden. Eén: je hebt een baan bij een prachtig Retail bedrijf dat volop in beweging is. Twee: je geniet van een fijne werksfeer. 


Wat ga je doen?

Recruitment is een specialisme en is alleen succesvol met een goede samenwerking. Jij werkt iedere dag samen met onze managers om de beste mensen te werven en te selecteren. Hierdoor sta je midden in de organisatie en weet iedereen jou te vinden. Jij bent tenslotte de specialist binnen de organisatie en ons team! Het professionaliseren van recruitment is een belangrijk onderdeel van de functie. Employer branding is voor ons ook een actueel thema. Jij zorgt ervoor dat Beter Bed nog sterker als werkgever in de markt wordt neergezet. Ook zal jij een actieve rol spelen hoe wij onze talenten kunnen blijven binden en boeien. Verder vinden wij het belangrijk dat je nieuwe ideeën aanbrengt, je passie ontwikkelt en groeit in een succesvol team.

  

Wat verwachten we van jou?

 • Door jouw ervaring binnen recruitment ben jij een doortastende, initiatiefrijke recruiter die elke dag kansen ziet en proactief acteert;
 • Jij kent alle ins en outs over Employer Branding en weet hiermee Beter Bed nog beter op de kaart te zetten;
 • Je bent gepast kritisch, communicatief vaardig en creatief;
 • Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor managers en directie; 
 • Je hebt een afgeronde HRM opleiding (HBO) en ervaring in de retail is een pré;
 • En natuurlijk beschik je over een gezonde dosis humor, wil je je elke dag verder ontwikkelen en alleen voor het beste gaan!

 

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Personeelskorting op ons assortiment;
 • 25 vakantiedagen; wel terugkomen hè?
 • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen.

 

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

(acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

 

Recruiter Business Partner

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden