Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Als medewerker van Beter Bed ben je klant- en resultaatgericht en voel je je verantwoordelijk om de klanten te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Met jouw vakkundige en professionele aanpak zoek jij de best passende oplossing voor de klant. Je bent flexibel, communicatief, oplossingsgericht en zorgt ervoor dat de aangedragen oplossingen voldoen aan de wensen van de klant. Met jouw houding en gedrag streef je er naar de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen!

Voor onze afdeling ICT zoeken we een

ENTERPRISE ARCHITECT

Als Enterprise Architect ben je verantwoordelijk voor de afstemming en samenhang met elkaar (architectuurontwerp) van alle informatiesystemen zodat de organisatie te allen tijde snel in kan spelen op de veranderingen in de markt en daarmee de wendbaarheid vergroot.

Aan de hand van de strategie, beleidsuitgangspunten, architectuur principe maak je een roadmap voor de komende jaren om de doelstellingen te gaan realiseren. Je stelt processen op, verbetert de huidige processen om de end-to-end oplossing te optimaliseren. Je beheert het programma-, project-, en portfoliomanagement en zorgt ervoor dat functionele specificaties in oplossingsontwerpen die de architectuur onderbouwen.

Je geeft functioneel leiding aan een team van IT professionals en bent dus verantwoordelijk voor de samenhang van de informatiesystemen in de organisatie. Daarrnaast adviseer je het Deploy & Operate Team over best practices en procesmethodologie in de markt. Uiteindelijke willen we maar één ding: dat onze informatiesystemen goed op elkaar zijn afgestemd en je daarmee bijdraagt aan een soepel bedrijfsproces waarbij wij de rest doen om onze klanten rustig te laten slapen.

Wat neem je mee?
We komen graag met je in contact als je analytisch, gestructureerd, sociaal en punctueel bent. Je beschikt over goede communicatieve en leidinggevende/coachende vaardigheden. Je hebt deskundigheid op het gebied van bedrijfsapplicatie- en portfoliomanagement, alsmede op het gebied van bedrijfsarchitectuurtools en -methodologieën (bijv. TOGAF). Je beschikt over gedetailleerde kennis van functionele supply chain-mogelijkheden zoals ERP/MRP. Ook neem je deskundigheid mee op het gebied van diverse toonaangevende IT-standaardtools zoals SAP, Oracle, Salesforce, enz.  ITIL en Prince II, scrum of agile zijn een tweede natuur van je. Je ziet oplossingen in plaats van problemen en helpt graag mee om vanuit jouw expertise van Beter Bed een nog betere organisatie te maken.

Wat bieden we jou?
Werken bij Beter Bed is gewoon leuk! De familiaire cultuur zorgt ervoor dat iedereen support levert omdat we weten waar we het voor doen. Je krijgt een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Hiervoor hebben we ook onze eigen Beter Bed Academie waar je meer dan 500 online cursussen kunt volgen. Je werkt in een team van professionals die je graag ondersteunen in wat er moet gebeuren. Je ontvangt bij ons een goed salaris afgestemd op opleiding, ervaring en toegevoegde waarde, een 37-urige werkweek, een goede pensioenregeling en flexibiliteit in de uitvoering van je werkzaamheden. Collectiviteitskorting, leuke presentjes (gewoon omdat we onze mensen waarderen) en korting op ons assortiment.

 

“Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld”

ENTERPRISE ARCHITECT

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden