Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Onze klanten verdienen het beste! De afdeling ICT speelt hierin een zeer belangrijke rol met het ondersteunen van de bedrijfsvoering met ICT middelen. Informatie is voor ons als vooruitstrevende Omnichannel retail organisatie van zeer grote waarde. Ons informatie landschap gaat de komende jaren sterk veranderen. Op dit moment gebruiken we SAP BW voor de rapportages en Every Angle voor de operationele analyses. De komende jaren staat gepland om onze BI systemen te moderniseren naar SAP BW on HANA en verder door te ontwikkelen op dashboard en KPI’s. In verband met het vertrek van onze huidige beheerder zijn wij op zoek naar een fulltime:

Functioneel Applicatiebeheerder BI

 

De functie

 • Als functioneel applicatiebeheerder BI ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de SAP BW applicatie.
 • Je werkt in nauwe samenwerking met de afdeling (Business) Control die verantwoordelijk is voor de interne informatievoorziening.
 • Tevens onderhoud je contacten met externe partijen omtrent applicatiebeheer en bewaak je de dienstverlening die de SAP BW applicatie levert aan onze organisatie.
 • Verder werk je mee aan bovenstaand beschreven ontwikkelingen.

 

Wij verwachten

 • Afgeronde HBO/WO Opleiding.
 • Minimaal 3 - 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Servicegericht, stressbestendig, gemotiveerd, een teamwerker en enthousiast.
 • Kennis van SAP BW is een must.
 • Kennis van Every Angle is gewenst.
 • Projectleiding vaardigheden zijn een pré.

 

Aanbod:

 

Reageren

Ben jij degene die een bijdrage kan leveren aan de afdeling ICT? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden