Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Niet alleen verstand van techniek, maar ook van mensen? Dan kun je je hart ophalen in onze veelzijdige en verantwoordelijke functie van fulltime:

Functioneel Applicatiebeheerder 

Als Functioneel Applicatie Beheerder leid jij de interne klant door de mogelijkheden van het applicatielandschap. In projecten neem je van begin tot eind de touwtjes in handen. Je hebt daarbij de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je draagt zorgt voor eerstelijns (en deels) tweedelijns beheer en monitoring van BizTalk en PIM Informatica.
  • Je fungeert als spil tussen de interne klanten en de ICT organisatie waarbij jouw key-users jouw eerste aanspreekpunt en sparringpartner zijn. Je zorgt ervoor dat de kennis van de key-users op niveau blijft.
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van EDI-aansluitingen met onze leveranciers in SAP en BizTalk.
  • Je bent continu bezig met verbetering van bedrijfsprocessen.
  • Het uitvoeren en/of coördineren van wijzigingen in samenwerking met onze ICT-partners is voor jou vanzelfsprekend.
  • Basiskennis van Java en regular expressions is een pré.

 

Wij verwachten van jou:

  • HBO werk- en denkniveau en ervaring in klant ondersteunende en adviserende rollen
  • Je bent niet alleen technisch, maar communiceert ook nog eens helder. Zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent een ware teamspeler. Of het nu gaat om sparren met je key-users, overleggen met financiële, commerciële en logistieke collega’s of het sturen van projectgroepen.
  • Je signaleert problemen, analyseert, adviseert en kiest de juiste route naar verbetering.

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren ICT-professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Interesse?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Functioneel Applicatiebeheerder

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden