Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Kan goed bij jou altijd beter? Ben je thuis in de technische kant van ICT én communicatief sterk? Op onze ICT-afdeling in Uden hebben wij een droombaan voor je. 

SAP Functioneel Beheerder 

Als SAP Functioneel Beheerder  leid jij de interne klant door de mogelijkheden van SAP en het applicatielandschap. In projecten neem je van begin tot eind de touwtjes in handen. Je hebt daarbij de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Als SAP Functioneel Beheerder ben je actief betrokken bij de constante verbetering van de bedrijfsprocessen.
 • Daarnaast ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van SAP interne vraagstukken.
 • Je fungeert als spil tussen de interne klanten en de ICT organisatie waarbij jouw key-users jouw eerste aanspreekpunt en sparringpartner zijn.
 • Het uitvoeren van een haalbaarheid studie/business case ten behoeve van wijzigingen.
 • Je draagt zorg voor het op niveau houden van de kennis van jouw key-Users.
 • We bieden je hiervoor een intensief (Intern) leertraject aan waardoor je snel in staat bent om de huidige bedrijfsprocessen en scenario’s te kunnen analyseren. Dit leertraject richt zich enerzijds op kennis van onze processen en anderzijds op de software die wij implementeren en onderhouden.
 • Onderdeel van het leertraject is ook om kennis op te doen van SAP in de diverse SAP domeinen waaronder SAP basis.
 • Uiteindelijk ben je na de eerste maanden in staat om op basis van de input van de interne klant een functionele blauwdruk te kunnen schrijven welke de basis vormt van de software oplossing die voldoet aan de behoeften van de interne klant. Je begeleid vervolgens de implementatie en configuratie van onze producten en zorgt voor een goede begeleiding en training.
 • Je hebt dus frequent contact met interne klanten, leert van ervaren collega’s en neemt deel aan innovatieve technologie-gedreven projecten.

Wij verwachten van kandidaten:

 • Hbo denk- en werkniveau.
 • Je hebt minimaal drie tot vijf jaar ervaring met SAP Retail, met in het bijzonder SD en FiCo.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in klant ondersteunende en adviserende rollen.
 • Je hebt niet alleen verstand van de technische kant, maar kunt ook helder communiceren. Je bent een ware teamspeler.
 • Je bent gewend om meerdere dingen tegelijk af te handelen.
 • Interesse in de wereld van Retail.
 • Interesse voor zakelijke financiële, commerciële en logistieke processen.
 • Daarnaast heb je het commerciële belang altijd in je achterhoofd en ben je niet te beroerd om hard te werken.
 • Je bent perfectionistisch en gaat altijd voor het allerbeste resultaat. Je signaleert problemen, analyseert, adviseert en kiest de juiste route naar verbetering. Daar sta je niet alleen in: je teamgenoten zijn stuk voor stuk consultants die weten waar het om gaat én waar het over gaat.
 • Je blijft uit jezelf en met plezier constant op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal  in woord en geschrift.

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren ICT-professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. En laat jij nu nét iemand zijn die graag op de hoogte is en blijft van alles wat er in de Retail- en ICT-branche gebeurt.

Voel je je aangesproken?
Hebben we het hierboven over jou én ben je fulltime beschikbaar? Stuur ons dan een e-mail met motivatiebrief en cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden