Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Software Tester

 

Ben je volledig thuis in een digitale wereld? En kun jij daarnaast ook helder communiceren? Voel je je als een vis in het water in teamverband? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

Wat kun jij verwachten?

Als Software Tester werk je binnen het functioneel beheer team mee aan het optimaliseren van de processen en voer je (regressie) testen uit over het applicatielandschap. Uiteraard ben jij degene die de kwaliteit bewaakt. Hierbij word je mede begeleid door de testcoördinator. Je bent dus direct betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van het testproces en het geautomatiseerd testen.

Je fungeert als spil tussen de interne klanten en de ICT organisatie waarbij jouw key-users jouw eerste aanspreekpunt en sparringpartner zijn. Maar jij zorgt  er ook voor dat de kennis van jouw key-users op peil blijft. Je hebt dus frequent contact met interne klanten, leert van ervaren collega’s en neemt deel aan innovatieve technologie-gedreven projecten.

We bieden je hiervoor een leertraject aan waardoor je snel in staat bent om de huidige bedrijfsprocessen en scenario’s te kunnen analyseren. Dit leertraject richt zich enerzijds op kennis van onze processen en anderzijds op de software die wij implementeren en onderhouden.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van testen, tools en methodieken OF je bent bereid deze kennis op te doen
 • Je hebt ervaring in het werken in Agile projecten
 • Je hebt niet alleen verstand van de technische kant, maar kunt ook helder communiceren
 • Interesse voor zakelijke financiële, commerciële en logistieke processen
 • Ervaring met Selenium is een pré

 

Wat bieden we jou:

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • Korting op al onze bedden en matrassen
 • De vrijheid jezelf te ontwikkelen
 • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen

 

Interesse?
Is dit jouw droombaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. En wie weet tot snel!

Software Tester

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

GA DAN SAMEN MET ONS VOOR 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden