Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > ICT

Als medewerker van Beter Bed ben je klant- en resultaatgericht en voel je je verantwoordelijk om de klanten te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Met jouw vakkundige en professionele aanpak zoek jij de best passende oplossing voor de klant. Je bent flexibel, communicatief, oplossingsgericht en zorgt ervoor dat de aangedragen oplossingen voldoen aan de wensen van de klant. Met jouw houding en gedrag streef je er naar de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen!

Ben jij onze nieuwe Systeem Netwerkbeheerder die zijn/haar weg goed kan vinden binnen de ICT? Hebben we het over jou als we de woorden flexibel, accuraat en proactief noemen? Dan hebben we op ons hoofdkantoor in Uden een droombaan voor je als:

Systeembeheerder


Als systeembeheerder bij Beter Bed Benelux ben jij degene die zich binnen onze systemen bezighoudt met analyse, controle, probleemoplossing en beheer. Je werkt in een gedreven team en rapporteert in deze rol aan de Manager ICT. Als een teamplayer ben jij niet alleen een sparringpartner voor je teamleden, maar ook voor de rest van de organisatie!

Wat ga je doen?  

Je bent als 2e/3e lijn systeembeheerder verantwoordelijk voor een optimale werking van netwerk en systemen op kantoor, DC’s en de filialen van Beter Bed en Beddenreus. Je werkt stemt af met de IT architect om vanuit de processen de beveiliging van het systeem en draag je zorg voor het maken / beheren van updates en back-ups. Proactief spar je met de IT architect over trends en ontwikkelingen om verbeteringen op het gebied van de IT infrastructuur en Cloud door te voeren. Je biedt situationeel operationele en/of technische ondersteuning aan gebruikers met betrekking tot jouw aandachtsgebieden.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand met minimaal een technische MBO-IT achtergrond en tenminste 5 jaar vergelijkbare ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt recent nog gewerkt in Windows Server omgevingen en met NetApp, VM-ware, AD, SCOM, SCCM en PRTG. Kennis van Azure is een pré.. Je bent een teamplayer, communicatief en kan daardoor goed omgaan met vragen van (interne) klanten. Je  bent goed georganiseerd, accuraat, flexibel en weet prioriteiten te stellen en verwachtingen te managen.

Wat bieden we jou?

Werken bij Beter Bed is gewoon leuk! De familiaire cultuur zorgt ervoor dat iedereen support levert omdat we weten waar we het voor doen. Je krijgt een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Hiervoor hebben we ook onze eigen Beter Bed Academie waar je meer dan 500 online cursussen kunt volgen. Je werkt in een team van professionals die je graag ondersteunen in wat er moet gebeuren. Je ontvangt bij ons een goed salaris afgestemd op opleiding, ervaring en toegevoegde waarde, een 37-urige werkweek, een goede pensioenregeling en flexibiliteit in de uitvoering van je werkzaamheden. Collectiviteitskorting, leuke presentjes (gewoon omdat we onze mensen waarderen) en korting op ons assortiment.

 
Interesse?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via [email protected]

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden