Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Inkoop

Oog voor trends? Hart voor retail?

Op onze afdeling Inkoop in Uden hebben wij een droombaan voor je!

  Inkoop Assistent 

Elke dag keuzes maken
Een succesvol assortiment begint bij een goede inkoop. Welke producten gaan we verkopen? Wat is commercieel gezien slim en hoe zien acties van concurrenten eruit? Laat dit soort keuzes maar aan jou over. Ook analyses en prijsberekeningen maken is dagelijkse kost voor jou, net als het verzorgen van instore materialen als stofstalen, matrasstickers, merklabels en verpakkingen. Dankzij jouw commerciële instelling, hbo-niveau en enkele jaren werkervaring ben je een praktische rechterhand van de inkopers. Je analytische vaardigheden en kennis van SAP en Excel komen van pas bij het maken van afzet- en leveranciersrapportages en het oplossen van data- en factuurverschillen.

De grens overschrijden? Graag!
Nadat een product is ingekocht, moet het aan de man gebracht worden. Jij begrijpt dat je hiervoor moet samenwerken met medewerkers van Verkoop, Reclame & Marketing, E- commerce en Voorraadbeheer. Je levert relevante info aan, stemt acties af en neemt deel aan interne projectgroepen, briefings en overlegvormen. Ook extern sta jij je mannetje. Spreken, lezen en schrijven in het Nederlands, Engels én Duits is geen probleem voor jou, en dus heb je goed contact met leveranciers in zowel binnen- als buitenland. Moeten er bonusafspraken worden gemaakt? Inkoopvoorwaarden en actiekortingen worden vastgelegd? Jij staat al te trappelen. En als jij je eenmaal ergens in vastbijt …

Join a winning team
Werken voor Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor initiatieven en jouw persoonlijke visie. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. Tot inkoper bijvoorbeeld. Of management lid wat ons betreft. It’s up to you.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden