Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Management


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

 

Rayonmanager Rene Treep: 

"Ik hanteer het motto: je motivatie van vandaag, bepaalt het succes van je toekomst. Zo werkt het ook bij Beter Bed"

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling Personeel & Organisatie. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!


Afdeling Management

Het richtpunt is 100% klanttevredenheid. Dit doel vraagt om goede kapiteins die de juiste koers varen. Managers die doelen stellen, hun team aansturen, verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor goede afstemming tussen afdelingen. En bovendien managers die mensen motiveren om het maximale uit zichzelf én anderen te halen. Uiteraard op basis van een flinke dosis kennis van zaken. Beter Bed is altijd op zoek naar resultaatgerichte leiders met gevoel voor mensen.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden