Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Management

De afdeling Verkoop: Primair verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen en de ultieme klantbeleving. Belangrijke strategische pijlers zijn klantgericht advies, excellente serviceverlening en de tevredenheid van zowel klant als medewerker. Naast het optimaliseren van zowel de kwantitatieve als kwalitatieve conversie-drivers in een snel veranderend omnichannel landschap staat de afdeling voor de uitdaging om de verkooporganisatie verder te professionaliseren.

Voor de winkelformule Beter Bed zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Regio- & flagshipmanager

De functie:    
In deze commerciële retailfunctie ben je verantwoordelijk voor het coachen en aansturen van 1 van de 2 regio’s in Nederland en rapporteer je aan de Formule Directeur Benelux. Je directe team bestaat uit 7 flagship filiaalhouders en 2 rayonmanagers (ca. 35 vestigingen). Flagship-vestigingen zijn strategisch belangrijke vestigingen met een hoog omzet- en trafficpotentieel. Samen met je team streef je naar een optimale klantbenadering en serviceverlening, teneinde de commerciële doelstellingen te halen. Daarbij kun je denken aan de volgende taken:

 • Medeverantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het meerjarig verkoopbudget, het winkelformulebeleid en de strategische markt- en klantbenadering.
 • Je neemt op basis van (markt)analyse, eigen inzicht en ervaring, initiatieven ten aanzien van de aansturing en ontwikkeling van de vestigingen en medewerkers.
 • Stuurt op financiële en commerciële KPI’s én klantfeedback.
 • Bewaakt een optimale personeelsplanning en urenbudgetten en draagt zorg voor een  kwalitatieve bezetting.
 • Je bent verantwoordelijk voor medewerkerstevredenheid, opleiding en coaching van verkooppersoneel en voert het HR beleid uit.
 • Sparringpartner van de directie op het gebied van best in class omnichannel en instore experiences.
 • Je werkt regelmatig mee op de winkelvloer vanuit het principe  “lead bij example”.


Wij verwachten van kandidaten:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Kennis van retailmanagement, winkelprocessen, marketing en verkooptechnieken.
 • 4-6 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring in analyseren en rapporteren op budgetdoelstellingen.
 • Ervaring met coachen en leidinggeven van grotere groepen medewerkers waarbij duidelijkheid voorop staat maar waar ook plaats is voor een gezonde dosis humor!
 • Sterke communicatieve vaardigheden naast een scherp oog voor detail. 
 • In staat om zowel op de winkelvloer als in de directievergaderruimte te acteren en als volwaardig gesprekspartner te functioneren
 • Een pragmatische, analytische, optimistische, service gerichte, resultaat gedreven instelling met toekomstvisie passend bij de bedrijfscultuur van Beter Bed.

   

Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid in een dynamische context met leuke collega’s en een goede werksfeer.


Reageren:
Wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan, dan willen wij jou graag in ons team!

Reageren op deze vacature kan via onderstaand button.

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden