Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

 

Marketingcoördinator Ilse Schimmel: 

"Beter Bed is een leuke, dynamische organisatie
waar je geprikkeld wordt door nieuwe uitdagingen
en waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien."

 

Vormgever Erik van der Wijst: 

"Beter Bed is dé marktleider in Nederland en
Europa en is al dertig jaar een solide bedrijf met
een innovatieve en professionele bedrijfsvoering. Ik werk op een gezellige afdeling waar door een team van fijne collega’s hard gewerkt wordt. Dat is voor mij 'Werken bij Beter Bed!'"

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling Personeel & Organisatie. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan! 


Afdeling Marketing

Beter Bed verrast de consument steeds opnieuw met aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Dat is het resultaat van de afdeling Marketing. Wat willen onze (potentiële) klanten en hoe spelen we daar zo goed mogelijk op in? Ons creatieve team is verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van alle marketingacties en communicatie-uitingen. Het coördinerende team neemt de planning, begeleiding, inkoop en analyse hiervan op zich.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden