Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Hebben we het over jou als je de woorden Excel-fan, structuur en organisatietalent hoort?

Dan hebben we op onze afdeling Marketing in Uden een droombaan voor je:

 

Administratief medewerker Marketing

Alle puntjes op de ï 

Je bent onderdeel van het marketingteam, dat alle online en offline uitingen voor deNederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed en Beddenreus verzorgt.  Als administratief/traffic medewerker ben je verantwoordelijk voor het regelen van allerlei drukwerk en beheer je de administratieve verwerking van al het beeldmateriaal. Je hebt een belangrijke rol om te coördineren dat het drukwerk wordt ontwikkeld en op de juiste plek, op het gevraagde moment geleverd wordt. Daarnaast zorg je ervoor dat beeldmateriaal wordt opgevraagd bij externe partijen en goed wordt geadministreerd zodat dit online op de juiste manier zichtbaar wordt. Ook ondersteun je de fotografie coördinatoren bij het regelen van producten voor fotoshoots.

Planning als tweede naam
Omdat je snapt dat niet alles vanuit jouw stoel gebeurt, zoek je contacten met andere afdelingen actief op. Je bent een organisatietalent, hebt overzicht in meerdere planningen tegelijkertijd en je bent ijzersterk in details. Je vindt het leuk om data te verwerken in Excel- sheets en de controle op juistheid hiervan.  Je daadkracht, nauwkeurigheid en flexibiliteit komen hierbij goed van pas. En oja, gelukkig schiet je niet zo snel in de stress.

Je hebt een MBO/HBO achtergrond met administratieve werkervaring, indien mogelijk bij een commerciële organisatie. Excel kent geen geheimen voor je. Je werkt graag secuur en hebt ervaring met het bewaken van planningen. Traffic-ervaring is een pré.

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng, wat jou goed uitkomt want je barst van de creatieve ideeën. Je komt te werken in een open, nuchtere en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. En laat jij nu nét iemand zijn die niet graag stilstaat.

Voel je je aangesproken?
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt én ben je fulltime beschikbaar? Stuur ons dan jouw cv met motivatiebrief via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Administratief Medewerker Marketing

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden