Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Allround Grafisch Vormgever (fulltime)

 

Maar liefst 2,9 miljoen Nederlanders hadden vorig jaar last van slaapproblemen, zo blijkt uit de CBS gezondheidsenquête. Terwijl een goede nachtrust juist zo belangrijk is voor ons dagelijks functioneren. Daar weten wij, als de slaapexpert met ruim 35 jaar ervaring in slapen, álles van. Daarom combineren we een uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment aan merken en kwaliteitsproducten, met scherpe prijzen en verregaande service. Zo kunnen wij iedereen in de Benelux van een goede nachtrust voorzien.

 

Met de twee formules Beter Bed en Beddenreus zijn we marktleider en hebben we grote ambities. Daarom zijn we op zoek naar een fulltime allround vormgever die het team komt versterken.

 

 

Jouw rol als Allround Grafisch Vormgever…

In jouw rol als Allround Grafisch Vormgever werk je in een team op onze studio op de afdeling Customer Experience & Marketing van ons hoofdkantoor in Uden. In de studio geven we letterlijk vorm aan alle off- en online marketingacties en communicatie-uitingen van onze verschillende formules. Denk bijvoorbeeld aan huis-aan-huis-folders, website banners, display bannering, social media content, brochures, POS materiaal en nog véél meer.

 

Wij zoeken…
Een fulltime Grafisch Vormgever die dankzij een zeer sterke technische achtergrond, een gestructureerde werkwijze én een creatief brein, ideeën en concepten moeiteloos weet te vertalen naar professionele grafische vormgeving. Je gaat  zelfstandig aan de slag met het ontwerpen en opmaken van diverse onderscheidende communicatie- en marketinguitingen, zowel off- als online. Als vanzelfsprekend is het foutloos aanleveren van zowel print als digitaal DTP werk voor jou geen enkel probleem. In deze rol werk je veel samen met de andere Grafisch Vormgevers, het Marketingteam en de Art Director.


Wat je gaat doen op een rijtje…

 • Je vertaalt een creatief concept naar een aantrekkelijk en passend visueel on- en offline ontwerp
 • Je bewaakt onze visual branding
 • Je werkt aan diverse opdrachten voor verschillende projecten. Je hebt én houdt hierbij een perfect totaaloverzicht
 • Je bewerkt beelden ten behoeve van publicatie en archivering van diverse documenten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde, grafische MBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring als vormgever of creatief DTP ’er
 • § Je hebt een uitstekende beheersing van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. (After Effects is een pre)
 • Secuur en gestructureerd werken, grafisch technisch inzicht en flink aanpakken zijn jou niet vreemd
 • Je hebt de creativiteit om mee te denken over concepten, maar haalt vooral de voldoening uit het doorvertalen van concepten naar diverse middelen binnen de guidelines
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent gedreven om de deadlines te halen en kunt snel schakelen met diverse collega’s
 • Je bent enthousiast, een echte teamspeler en nieuwsgierig van aard; we testen en experimenteren veel
 • Heb je ook ervaring met fotografie- en videobewerking dan is dat éxtra mooi meegenomen!

 

Wat wij jou bieden…

 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor ideeën en eigen inbreng
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en bij fulltime dienstverband atv-dagen
 • Een prettige werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op inhoudelijk niveau
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • Personeelskorting op ál onze producten

Allround Creatief Grafisch Vormgever

Het grootste succes van onze formules Beter Bed en Beddenreus zijn onze eigen medewerkers. Zij weten namelijk als geen ander wat een goede nachtrust en de beste slaapbeleving voor mensen betekent. Onze medewerkers zijn dan ook pas tevreden als de klanten dat ook zijn. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op! Maar hier laten we het niet bij; we streven naar de volle 100%. Want we geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn.

#Beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden