Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Krijg jij jeuk van clichés en schrijf jij deze vacaturetekst stukken beter? Dan hebben we op onze afdeling Marketing/E-commerce in Uden een droombaan voor je:

 

Copywriter

 

Online uitingen die raken
Je bent onderdeel van het marketing en e-commerceteam, dat alle uitingen voor deNederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed en Beddenreus verzorgt en de digitale verkoopkanalen beheert en optimaliseert. Als copywriter schrijf je de teksten van alle geschreven online en waar nodig ook offline uitingen. Door een combinatie van commercieel inzicht, excellente taalbeheersing en een goed begrip van de doelgroep, zijn product- en categoriebeschrijvingen, SEO-teksten, landingspagina’s, social media campagnes en de tekstuele invulling van de e-mailmarketingstrategie bij jou in goede handen. Jouw unieke en informatieve teksten spreken niet alleen aan, ze dragen ook nog eens bij aan optimalisatie van de conversie.

Samenwerken als tweede naam
Omdat je snapt dat zelfstandig werken iets anders is dan alléén werken, zoek je contacten met je collega’s van marketing, e-commerce, e-category management, UX en het ontwikkelteam actief op. Je adviseert interne opdrachtgevers over het presenteren van onderwerpen op de website, doet verbetervoorstellen voor de site en nieuwsbrief en werkt samen om marketinguitingen zo effectief mogelijk in te zetten en behoeftegedreven product- en categoriecontent te maken. Bij dit alles komen je kennis van HTML, content management systemen en de Engelse taal goed van pas. Dat we voor jou kiezen, is verder te danken aan je enthousiasme, afgeronde hbo-opleiding, gevoel voor trends en ervaring met doelgroepgericht schrijven (bijv. voor blogs, magazines of websites).

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng, wat jou goed uitkomt want je barst van de creatieve ideeën. Je komt te werken in een open, nuchtere en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. En laat jij nu nét iemand zijn die niet graag stilstaat.

Zoeken we jou?
Heb je deze tekst tijdens het lezen al compleet herschreven én ben je full time beschikbaar? Stuur ons dan een e-mail met motivatiebrief en cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

 

 

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden