Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Fotografie Coördinator (fulltime)

Heb jij ervaring in het begeleiden van fotografieprojecten? Ben je accuraat, resultaatgericht en heb je een goed gevoel voor stijl en vormgeving? Dan is deze job wellicht iets voor jou! Fotografie speelt een steeds grotere rol bij het verbeteren van zowel de off- als online klantervaring. Deze ontwikkeling heeft ook onze volle aandacht. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van het team een enthousiaste collega die de kwaliteit van ons beeldmateriaal kan verbeteren en optimaliseren.


Wat kun jij verwachten?

In jouw rol als Fotografie Coördinator ben je werkzaam op onze marketingafdeling en ervaar je de vele aspecten van het marketingvak. Primair ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle beeldproducties in zowel proces als planning. Je bent dan ook dé expert op het gebied van fotografie binnen onze organisatie. Je werkt hiervoor nauw samen met Karlijn (collega Coördinator Fotografie) en rapporteert aan Cees (Marketing Manager). Daarnaast heb je ook organisatiebreed diverse contacten. In deze functie doen we een flink beroep op je zelfstandigheid. Zo werk je projectmatig en ben je regelmatig op externe locaties te vinden. Ben je niet onderweg of op locatie dan werk je vanuit ons hoofdkantoor in Uden.

Wat ga je doen:

 • Jouw rol pakken als producer van het gehele fotografieproces: van het plannen en begeleiden tot en met de opslag van het beeldmateriaal;

 • Het bewaken en opleveren van de beeldkwaliteit voor de verschillende, juiste kanalen in nauw overleg met interne stakeholders;

 • Het opstellen van processen en productieschema’s voor studio’s en productiemaatschappijen inclusief briefings. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 1-3 jaar ervaring

 • HBO werk- en denkniveau

 • Zelfstandig, accuraat, planmatig en ondernemend

 • Ervaring met fotografie en/of styling is een pre 

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris

 • De vrijheid jezelf te ontwikkelen

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Korting op al onze bedden en matrassen

 • De bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellenbogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik  je je doelen.

Fotografie Co÷rdinator

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? Ga dan samen met ons voor 100%!

Interesse? 
Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via werkenbijbeterbed.nl!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden