Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Gezocht: Junior Marketingcoördinator De afdeling Marketing verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding NV. Het team bestaat uit twee disciplines: creatie en coördinatie. Het creatief team zorgt voor de vormgeving en opmaak van alle marketinguitingen. Het coördinerend team houdt zich o.a. bezig met de planning, begeleiding en inkoop van de mediakalender en fotografie, budgetbeheer en het maken van analyses. Veel voorkomende uitingen zijn huis-aan-huisfolders, (woonboulevard) advertenties, POS-materiaal als prijskaarten en raamposters, webcontent, Google Adwords en e-nieuwsbrieven.

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Junior Marketingcoördinator

De functie

In de functie van Marketingcoördinator ben je mede-verantwoordelijk voor de marketing van de formule Beter Bed. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Mediakalender uitrollen van A tot Z: denk hierbij aan het begeleiden van een huis-aan-huisfolder van briefing tot vormgeving i.s.m. creatie. En van druk tot verspreiding. Passend bij het actuele thema begeleid je hiervoor ook de raamposters, prijskaarten en banners voor de website.
  • Initiëren van acties en actiethema’s met het commerciële team.
  • Begeleiden van diverse (drukwerk) projecten, o.a. voor de interne organisatie.
  • Concurrentieanalyse: monitoren van het concurrentieveld en hierop weten te anticiperen.
  • Diverse administratieve werkzaamheden.
  • Projecten: onderdeel van een projectgroep of projectleider, het maakt je niet uit welke rol je toebedeeld krijgt. Projecten die op de agenda kunnen staan, zijn bijv. winkelsigning en doorvertaling van marketingconcept op de winkelvloer.

In je functie heb je regelmatig contact met de afdeling Inkoop, Verkoop en E-commerce. Je rapporteert aan de Senior Marketing Coördinator.

 

Functie-eisen

  • Een initiatiefrijk, ondernemend en daadkrachtig organisatietalent met probleemoplossend vermogen. Je hebt een commerciële en klantgerichte denkwijze en bent flexibel en stressbestendig.
  • Je bent een teamplayer en communicatief sterk.
  • Afgeronde HBO opleiding.
  • Enige relevante werkervaring is een pré.

 

Aanbod

Reageren

Interesse in deze functie? Solliciteren kan via onderstaande button!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 


Ga dan samen met ons voor 100%!

 

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden