Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Op onze marketingafdeling hebben wij plek voor een spin in het web, een echte alleskunner in de dop! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Marketing Coördinator

die ons komt ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van acties en promoties voor onze formules Beter Bed en Beddenreus..

De marketingafdeling  verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding NV. De afdeling (17 collega’s) bestaat uit de  onderdelen Marketing Operations, Art Direction & Styling, Branding en Actie & Promo. Het Actie & Promoteam houdt zich bezig met de planning, begeleiding, uitvoering en het maken van analyses van alle acties en promoties voor Beter Bed en Beddenreus. Veel voorkomende uitingen zijn lokale advertenties, online folders, banners en POS-materiaal als prijskaarten en raamposters en tv- en radiocommercials.

Wat ga jij doen?

Als Marketing Coördinator binnen ons marketingteam ondersteun je de Manager Actie & Promo van Beter Bed en Beddenreus door het managen van projecten. Je werkt mee aan het plan van aanpak, de briefing van on- en offline materialen aan de eigen studio, interne afstemmingen (denk aan verkoop, category management en merchandise planning), distributie naar winkels en de publicatie op de websites van Beter Bed en Beddenreus.

Projectvoorbeelden:

  • Briefen van actie-banners aan onze interne studio en deze na goedkeuring publiceren op de websites van Beter Bed en Beddenreus.
  • Ontwikkelen van communicatie-uitingen voor de winkels zoals prijskaarten en POS-materiaal; Winkelbriefings opstellen hoe ze deze moeten gebruiken en directie overzichten bijhouden;


Wat verwachten wij van jou?

Jij bent afgestudeerd aan een relevante mbo-4 of hbo-opleiding en hebt een gezonde interesse in marketing. Ben jij daadkrachtig, flexibel, stressbestendig en zelfstandig? Vind je het daarnaast leuk om in je vrije tijd te pionieren met de nieuwste inzichten op marketingvlak en heb je een neus voor commerciële kansen? En heb je ervaring met het werken in een  modern CMS? Dan zou deze vacature zomaar eens de jouwe kunnen worden.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris afgestemd op jouw kennis en kunde, 25 verlofdagen als je na een fulltime werkweek van 37 uur nog meer vrij wilt hebben, een middelloon pensioenregeling  conform de cao retail (non-food) en slechts en een kleine eigen bijdrage voor pensioen.
  • De vrijheid jezelf te ontwikkelen en door te groeien, mede door gebruik te maken van de Beter Bed Academie met meer dan 500 opleidingen en trainingen!
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; reiskostenvergoeding, fietsplan, personeelskorting en andere leuke arbeidsvoorwaarden.
  • De bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellenbogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik  je je doelen.

Over Beter Bed

een no-nonsense organisatie die zich kenmerkt door  openheid, ondernemerschap, ambitie en verbondenheid. We staan bekend als een bedrijf dat jonge mensen de kans geeft zich te ontplooien. Zie ons dus vooral als een bedrijf waar je kunt leren door te dóen.

Ben je niet bang voor wat afwisseling en zit je nu te wiebelen op je stoel omdat deze functie je leerzaam en boeiend in de oren klinkt? Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie! Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n duizend gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Werken bij Beter Bed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van slapen. Een succesvolle, groeiende onderneming waarin we samen werken in een open en resultaatgerichte omgeving. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën met aandacht voor ieders ontwikkeling én veel gezelligheid. Wil jij samen met ons bouwen aan onze succesformule en het verschil maken om onze klanten iedere dag beter te laten slapen?

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd en in de jaren die volgden groeiden we uit tot toonaangevende slaapspecialist voor de beste rust- en slaapbeleving. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment creëren we voor iedereen de beste rust- en slaapbeleving. Dag en nacht.

Dit doen we dagelijks samen met ruim 1100 collega’s vanuit 90 winkels in Nederland en België, 3 distributiecentra en het hoofdkantoor in Uden. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én anderen halen en waar altijd ruimte is voor meer talent. Want ambitieuze plannen, die hebben we genoeg.

Enthousiast?
Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl

 

 

 

 

 

Marketing Co÷rdinator

#BeterBed

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden