Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

 

Stage allround DTP Niveau 3

 

Beter Bed
Bij de naam Beter Bed denk je natuurlijk aan bedden, maar wij zijn álles behalve slaapverwekkend! Met wel 80 winkels en ongeveer 800 gedreven medewerkers zijn we iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Je stage vindt plaats in onze interne studio op de afdeling Marketing. De studio geeft letterlijk vorm aan alle marketingacties en communicatie-uitingen zoals huis-aan-huis-folders, website banners, display bannering, social media, beeldbewerking, catalogus, POS materiaal en nog véél meer. Een dag in de studio is nóóit hetzelfde!

 

Hoe jouw stagedagen er dan uit zien bij ons? Nou, zo ongeveer:

 

Een stagedag als allround DTP stagiair(e) niveau 3 bij Beter Bed

Maandagmorgen: tijd voor een nieuwe stagedag bij Beter Bed vandaag! Met een kop koffie (Ja, die heb je hard nodig op de maandagmorgen!) installeer je je achter je Mac. Na het uitwisselen van je weekendavonturen met je collega’s bekijk je je agenda en mail. Dat wordt een drukke, maar afwisselende dag vandaag. Je vormgeving en DTP kwaliteiten kun je zeker weer op verschillende vlakken kwijt, leuk!

 

Oké, tijd voor actie: je werkt 2 uurtjes aan de nieuwste huis-aan-huis-folder om deze vervolgens af te ronden en door te nemen met de art director. Yes, alleen nog wat kleine aanpassingen en klaar. Next! Het maken van verschillende social media afbeeldingen. Je bekijkt de briefing en kan hier en daar ook nog je eigen ingevingen kwijt. Je bent benieuwd wat je Content collega ervan vindt. Nog een half uurtje voor de lunchpauze begint, dus je besluit nog eventjes te werken aan de beeldbewerking van de nieuwste productfotografie.

 

Na een lekker vers broodje en een kop soep in de kantine vertrek je met je collega naar de eigen fotostudio van Beter Bed. Gaaf om te zien hoe de fotografie van een nieuw boxspringmodel in zijn werk gaat. Des te leuker omdat jij straks zelf de beeldbewerking zal gaan doen. Tof! Terug op je werkplek zie je dat er een spoedklusje binnen is gekomen. Er zijn banners nodig voor de website. Spannend, dit heb je nog nooit gedaan! Samen met je collega DTP bespreek je hoe je dit het beste aan kunt pakken en gaat direct aan de slag. Je eerste opzet is aardig gelukt en je krijgt nog wat tips en feedback van je collega. Het eindresultaat: jouw banner op de website van BeterBed.nl. Wauw! Tevreden sluit je je Mac af voor vandaag. Op naar morgen!

 

Stage bij Beter Bed
Als stagiair(e) bij Beter Bed bieden wij je heel graag de kans om praktijkervaring op te doen in het échte werkende leven. Jouw frisse blik en vernieuwde ideeën zijn voor ons erg belangrijk. Met Beter Bed kies je voor een gestructureerde, informele organisatie met een gezonde dosis humor. Enne, een stagevergoeding is natuurlijk voor je geregeld!

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar hr@beterbed.nl of reageer via de sollicitatiebutton!

Stage allround DTP Niveau 3

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden