Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Stagiair Brand Mangement

De marketingafdeling  verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding NV. De afdeling bestaat uit een eigen studio en een coördinerend team. Het studioteam zorgt voor de vormgeving en opmaak van alle marketinguitingen. Het brand management team houdt zich bezig met de merkstrategie, de planning, begeleiding, inkoop en het maken van analyses van alle offline marketinguitingen. Veel voorkomende uitingen zijn huis-aan-huisfolders, advertenties, POS-materiaal als prijskaarten en raamposters en tv- en radiocommercials.

Wat ga jij doen?

Als meewerk stagiair(e) binnen ons marketingteam ondersteun je de Brand Managers van Beter Bed en Beddenreus door het managen van projecten. Je werkt mee aan het plan van aanpak, de briefing van materialen aan de eigen studio, interne afstemmingen (denk aan verkoop, category management en merchandise planning) en houdt je bezig met timing en budget.

Projectvoorbeelden:

  • Ondersteunen, meelopen en begeleiden van diverse projecten betreffende activaties;
  • Business analyses & marktonderzoek, inclusief het bijhouden van markt- en consumententrends ;Uitvoeren van marketingplannen; Ontwikkelen van communicatie-uitingen in diverse mediakanalen zoals print en POS-materiaal; Winkelbriefings opstellen en directie overzichten bijhouden;

Gedurende de stageperiode ben je een volwaardig lid van het marketingteam en draai je mee met meetings, waardoor je met alle facetten van het vak in aanraking komt (productontwikkeling, communicatieontwikkeling, strategie, etc.). Natuurlijk ga je ook mee met de teamuitjes die we regelmatig organiseren: een goede sfeer in het team vinden we erg belangrijk!

Wat verwachten wij van jou?

Jij studeert aan een relevante hbo-opleiding en hebt een gezonde interesse in marketing. Ben jij daadkrachtig, flexibel en zelfstandig? Vind je het daarnaast leuk om in je vrije tijd te pionieren met de nieuwste inzichten op marketingvlak en heb je een neus voor commerciële kansen? Dan zou deze stageplek zomaar eens de jouwe kunnen worden…

Wat bieden wij jou?

  • Marktconforme stagevergoeding
  • De vrijheid jezelf te ontwikkelen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellenbogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik  je je doelen.

Stagiair Brand Management

Over Beter Bed

een no-nonsense organisatie die zich kenmerkt door  openheid, ondernemerschap, ambitie en verbondenheid. We staan bekend als een bedrijf dat jonge mensen de kans geeft zich te ontplooien. Zie ons dus vooral als een bedrijf waar je kunt leren door te dóen.

Ben je niet bang voor wat afwisseling en zit je nu te wiebelen op je stoel omdat deze stage je leerzaam en boeiend in de oren klinkt? Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie! Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n duizend gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden