Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

Bezig met een opleiding vormgeving, fotografie of styling? Opgelet! 
Op onze afdeling Marketing in Uden hebben wij een droomstageplaats voor je. 

Stagiair Fotografie en Styling

Volop variatie & coördinatie

Je loopt stage op de afdeling marketing, die alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed verzorgt. Omdat jij feeling hebt met fotografie en oog voor detail, draai je je hand niet om voor het creëren, beheren en optimaliseren van beelden t.b.v. online, e-mail of social campagnes. Het coördineren van fotoshoots en video-opnames is bij jou in goede handen. Van planning & transport tot en met styling & aanlevering, jij zorgt ervoor dat het geregeld wordt. Je hebt de eigenschap commercieel en klantgericht te denken en komt graag zelf met creatieve voorstellen en concepten.

Verder kijken dan je neus lang is

Omdat je snapt dat niet alles vanuit jouw stoel gebeurt, zoek je contacten met anderen actief op. Opdrachtgevers, de anderen van de afdeling marketing, collega’s van verkoop, inkoop en e-commerce; je werkt regelmatig samen aan de mooiste dingen. Hierbij komen je daadkracht, organisatietalent en stressbestendigheid goed van pas.  

Join a winning team

Stagelopen bij Beter Bed betekent ervaring opdoen bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor initiatieven, creativiteit en jouw persoonlijke inbreng. Je komt te werken in een open, nuchtere en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Een groot team met tal van specialisten, zodat er flink wat te leren valt.

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met motivatiebrief en cv via de button. 
Wie weet tot snel!

 

Stagiair Fotografie en Styling

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden