Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

De afdeling Marketing verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding NV. De afdeling is opgebouwd uit een creatief en een coördinerend team. Het creatief team zorgt voor de vormgeving en opmaak van alle marketinguitingen. Het coördinerend team houdt zich bezig met de planning, begeleiding, inkoop en het maken van analyses. Veel voorkomende uitingen zijn huis-aan-huisfolders, advertenties, POS-materiaal als prijskaarten en raamposters, webcontent, Google Adwords en e-nieuwsbrieven

Omdat wij versterking kunnen gebruiken bij online marketingactiviteiten, zoeken wij een enthousiaste:

Stagiair Online Marketing M/V

Als stagiair

ondersteun je bij verschillende werkzaamheden, zoals Google Adwords, het opstellen en bedenken van campagnes voor e-mail nieuwsbrieven en het beheren en plaatsen van artikelen vanuit de contentkalender. Daarnaast mag je verdere invulling gaan geven aan kanalen zoals Pinterest en Instagram en maak je analyses om het effect van je online activiteiten te meten. Een uitdagend takenpakket dus!

Wij verwachten

van onze stagiair een relevante hbo-opleiding en een gezonde interesse in online marketing. Ben jij daadkrachtig, flexibel en zelfstandig? Vind je het leuk om in je vrije tijd te pionieren op social media en heb je een neus voor commerciële kansen? Dan zou deze stageplek zomaar eens de jouwe kunnen worden…

Beter Bed is

een no-nonsense organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, ondernemerschap, ambitie en verbondenheid. We staan bekend als een bedrijf dat jonge mensen de kans geeft zich te ontplooien. Zie ons dus vooral als bedrijf waar je kunt leren door te dóen

Ben je niet bang voor wat afwisseling en zit je nu te wiebelen op je stoel omdat deze stage je leerzaam en boeiend in de oren klinkt? Wij zijn benieuwd naar je sollicitatie!

 

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n duizend d gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden