Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Marketing

De afdeling Marketing verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding NV. Het team bestaat uit twee disciplines: creatie en coördinatie. De afdeling E-commerce is primair verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelen via de webshops van de formules Beter Bed en BeddenReus. Daarnaast worden andere doelgroepen bereikt via de shop-in-shops bij Wehkamp, Bol.com en fonQ. Het E-commerce team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle digitale verkoopkanalen. Voor de afdeling Marketing/Ecomm zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Vormgever/ Webdesigner

Design meets techniek
In deze fulltime functie op hbo-niveau beheer je de vormgeving van de websites en creëer je grafische content voor alle online kanalen van de organisatie. Je staat met één been in de afdeling marketing, die alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed verzorgt. Je andere been staat in de afdeling E-commerce, waar je in een agile werkomgeving meewerkt aan het beheer en de optimalisatie van de digitale verkoopkanalen. Omdat jij al wat relevante werkervaring hebt na je opleiding Interaction Design of Industrieel Ontwerpen, hebben de programma’s Indesign, Photoshop en illustrator geen geheimen meer voor je. Je hebt de eigenschap kansen te signaleren op het gebied van content en design en bent continu nieuwsgierig naar de conversie van je werk. Van concepten vertalen naar interactieve prototypes, visual designs ontwikkelen tot designs optimaliseren o.b.v. usabilitytesten; jij wordt er blij van.


Verder kijken dan de vorm

Creatief? Fijn! Aan creatieve uitingen die hun doel missen, hebben we echter niet veel. Jij snapt dat functionaliteit en resultaat uiteindelijk boven originaliteit en trends gaan. Je ontwerpt banners, landingspages, mobile campagnes en denkt mee over (nationale) campagnes. Ook sla je een brug tussen offline en online. Met de bedrijfs-, afdelings- en persoonlijke doelen voor ogen werk je actief samen met o.a. vormgevers, marketing coördinatoren, UX-specialisten en online marketeers om optimaal resultaat te behalen. Hierbij komen je sociale en communicatieve vaardigheden goed van pas. Je maakt designs die volgend jaar nog steeds hot zijn én die de UX/usability verbeteren. Dit alles vraagt om nauwkeurigheid, flexibiliteit en een goed analytisch vermogen. Dat je ook nog kennis hebt van prototyping tools als Invision en Balsamiq en de mogelijkheden van HTML en CSS kent, is helemaal mooi.


Specialist in a winning team

Werken voor Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Er is ruimte voor initiatieven en jouw persoonlijke visie. Je komt te werken in een open, nuchtere en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Een groot team met tal van specialisten, zodat jij je echt kunt focussen op jouw expertise. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.


Enthousiast geworden?
Interesse in deze functie? Stuur dan jouw cv & motivatiebrief via de knop 'solliciteer op deze vacature'

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden