Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Personeel & Organisatie

Op de afdeling HR streven we ernaar om zo klantgericht mogelijk te werken. De klanten van de afdeling zijn de ruim 1000 medewerkers en leidinggevenden van alle formules onder de Beter Bed Holding. De afdeling HR speelt een rol als vraagbaak en is adviseur voor medewerkers en leidinggevenden, ontwikkelt beleid en bewaakt de wettelijke kaders.

 

Voor ons HR team zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

HR Medewerker

 

Wat ga je doen?

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de personeelsadministratie. Daarnaast ben je een professionele vraagbaak voor zowel medewerkers als leidinggevenden, waarbij duidelijkheid voorop staat. Je rapporteert aan de HR directeur en werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling.

 

De functie bestaat onder andere uit:

 • Het verrichten van alle administratieve werkzaamheden bij in- en uitdiensttreding;
 • Beheer van arbeidsovereenkomsten;
 • Verlofregistratie;
 • Invoeren personeelsmutaties in het personeelsinformatiesysteem;
 • Het opstellen van diverse rapportages en het initiëren van diverse HR-gerelateerde rapportages;
 • Signaleren en controleren foutmeldingen in het urenregistratiesysteem en overleg hierover met de gebruiker of de afdeling ICT.

 

Wie zoeken we?

 • Je heb een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een administratieve functie en je hebt affiniteit met HR;
 • Je hebt een open houding in je manier van communiceren op alle niveaus;
 • Je werkt gestructureerd, stelt prioriteiten en bent discreet en nauwkeurig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over cijfermatig inzicht;
 • Kennis van SAP is een pré.

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

HR Medewerker

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden